Здравейте на всички,отдавна не съм писал тук и малко съм ръждясал та от 1 година бравото го кара булката... никакви грижи до преди няколко дни.Преди 1 седмица като го спря вечерта пред гаража булката, се пробвах да го мръдна да изкарам трактора беше загряло до 90 и не иска да запали. Върти има ток но все едно имобилайзера е включен и не иска да изкюфка(никакви лампи освен обичайните не светят по таблото). На следващия ден запалил сутринта без проблем(студен). Тая случка я повторихме 2 пъти - като е топло не иска да запали като е студен пали и така до петък когато и стуринта не искаше да запали. От тогава стои пред блока. Дайте някакви идеи как да го подпаля(без клечка и кибрит) че поне да го закарам до сервиза да го оправят иначе алтернативата е репатрак...ПП пробвах копчето за спиране на нафтата не е от него. Ако някой може да помогне с диагностика на място ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
105 JTD Bravo не пали...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46923Ако не е заминал тотално, извади го, почисти го и го сложи пак, току виж запали и стигнеш до сервиза.Може и сам да го смениш , не е трудноF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар