здравеите колеги,и на мен ми пресветва лапмата за подгряващите свещи след като запаля колата.та мисалта ми е 4е 6е ходя на сервиз.там ще сменят свещите,но задалжително ли трябва да се изтрива тази грешка.или лапта ще продалжи да свети.и трябва да ми изтрият и грешката.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за подгревателните свещи
Collapse
X
-
trak20 написа:здравеите колеги,и на мен ми пресветва лапмата за подгряващите свещи след като запаля колата.та мисалта ми е 4е 6е ходя на сервиз.там ще сменят свещите,но задалжително ли трябва да се изтрива тази грешка.или лапта ще продалжи да свети.и трябва да ми изтрият и грешката.благодаряBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
И на мен миналата седмица взе да ми мига лампата за свещите .Нямам пари сега да ги сменям,щот се съкратиха и от работа .щЕ му стане ли нещо на трофея,ако си я карам така? За паленето пали по-добре даже и от преди,когато не светеше тази лампа .Все пак я държа в гараж от тея ламаринените,но все пак не е съвсем на улицата и на вятъра.И последно колко струват тея най-евтините Искра дето в Косер ги има? А в евро07 дали няма да има по-ефтинки?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар