Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля за съвет Брава 1.9 JTD 105k.
Collapse
X
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:emzo написа:Поправете ме ако греша, но при хидравличен съединител отделянето е винаги на едно и също място. Нали ?
Коментар
-
emzo написа:.И винаги се отразява на позицията на педала на съединителя на отделяне.
Коментар
-
Е добре де, не се запълва течност, а течността се връща. Нали си разбрал какво имам предвид? Така както не се променя позицията на спирачния педал в зависимост от износването, така не се променя и педала на съединителя в зависимост от износването. Струва ми се че всички говорим за едно и също, и всички са прави, но все пак се спори.
Коментар
-
Стефан е прав, просто аз разтълкувах от гледна точка на педала, той винаги е на една позиция, но начинът на задаване на въпроса предполага друг отговор - че наистина съединителят променя позицията си и няма как. Но явно правилно съм разбрал че имаш предвид само педала, от гледна точка на това, че например колегите с жила от време на време пускат тема "Как да си натегна жилото?", но при хидравличен - проблем с педала няма. От началото до края теоретично все е на една позиция. Кой първи ще спре да пише ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар