След като на майсторите не им се захваща с дизел на фиат, значи са се наяли достатъчно към момента. Гледам че мемчетата от алфа форума са доволни много от сервиза на Румен, който е като клубен сервиз. Има координати в алфа форума. Правил само италиански автомобили. Доста хора си правят фиатите там. Може да попиташ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло губите (изгаряте, течове)?
Collapse
X
-
MadHead написа:След като на майсторите не им се захваща с дизел на фиат, значи са се наяли достатъчно към момента. Гледам че мемчетата от алфа форума са доволни много от сервиза на Румен, който е като клубен сервиз. Има координати в алфа форума. Правил само италиански автомобили. Доста хора си правят фиатите там. Може да попиташняма време да се очерни даже
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Geraka написа:GbGzTeaM написа:Абе капенето е майка на доливането.Доливайте колеги, не се плашете :DТече ми някъде от гарнитурата на картера сигурен съм.Сега един ентусиаст от блока с булдозер направи много готин канал и ще го оправя и това, като му дойде редът
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Geraka написа:GbGzTeaM написа:Абе капенето е майка на доливането.Доливайте колеги, не се плашете :DТече ми някъде от гарнитурата на картера сигурен съм.Сега един ентусиаст от блока с булдозер направи много готин канал и ще го оправя и това, като му дойде редът
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ogi28b написа:Geraka написа:На картера няма гарнитура - уплътнява се с някакъв термоустойчив силикон.ЕДИТ: Опс...май не те разбрах....това е номера на силикона
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
И литър да долея на 10000 км. изобщо не ме притеснява.Какво толкова като си хапва 100-200 гр. на 1000 км. то и производителя е написал в книгата границите над които трябва да се притеснявате?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Tornado написа:И литър да долея на 10000 км. изобщо не ме притеснява.Какво толкова като си хапва 100-200 гр. на 1000 км. то и производителя е написал в книгата границите над които трябва да се притеснявате?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар