Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с парното Мареа 1.9Тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с парното Мареа 1.9Тд

ПРОБЛЕМЪТ Е СЛЕДНИЯ:Тръгвам сутринта на път всичко е ок, включвам си парното нагласям го на 26 градуса и си карам.Тръгвам нагоре по Беклемето колата вдига леко градуси , стрелката застава на средната голяма чертичка и парното ми духва студено, пробвом на най топло и вентилатор на 4 пак студено, почвам да спускам стрелката пада леко и вече имам парно убиец духа горещо.Как мислите на какво се дължи

На охладителната течност и е по лесно да минава през големият кръг а не през малкият. Имал съм случай докато не отвори термостата има парно и в момента в който отвори парното изчезва и трябват много обороти за да има някакво движение на водата през радиатора на парното. Частично запушване някъде и просто от където и е по лесно от там минава.

Коментар

колеги незнам дали мястото за моя жапрос е точно тук за което съжелявам но имам проблем с парното на колата (браво 1.6 103к.с. 97г.) с две думи колата е заграяла напално и парно нямам когато и подам гас и я задържа на по високи обороти имам парно не мн добро но имам МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Коментар

ами към първия колега имаш ли достатъчно охладителна течност ,ако нямаш това ти е проблема или не е обезвъздушено както трябва

Коментар

Не може да се диагностицира проблема с парното по кратко описание. Нужен е оглед. Ето всички възможни причини, според описанието:Ниско ниво на антифриза.Термостат.Котлен камък. Разхерметизирана охладителна система-няма налягане в нея от 1бар. или неизправна капачка на разширителния резервоар.Въздух в системата.Частично запушване.Прегоряла гарнитура.Спукана или крива глава./частично/Проблем с помпата.Това, откъде и е по лесно да минава водата, са глупости, освен ако парното не е запушено.
          Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
          X