Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разликата между TDI и JTD при Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    slavy_ivanov написа:
    спор няма, кой е по-добрият мотор и аз не твърдя обратното колеги, но при положение, че излезе добър ТД100 на човека може да му допадне. Искам да кажа отново, че ТД100 не е никак лош избор а и данъка му 30лв на година Пловдив, дори и толкова няма. ЖТД за 5к.с. в повече вече данъка е над 150лв
    TD 100 може да е бил добър избор преди 7 години, но не и сега - Браво октомври 2000 или 2001 година, JTD 100, и данъкът отпада като аргумент
    Много ти е добра препоръката,но за такова Браво вече почти година дебнеме с един приятел и не може да намериме.Колите у нас са предимно внос от Италия,а се указва че до 2002 год за вътрешния пазар италианците са си произвеждали JTD 105.В момента има две в Мобиле 2002 год и други 2001 год,но всичко е 105 кс.JTD 100 след 2000 год e бил предимно за експорт.

Коментар

Амче вземете ЖТД105, ЕКУ от ЖТД100 и турбина с променлива геометрия
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        121лв при мен, за различните региони е различен
        При мен 146лв. с 5процентоватаотстъпка за плащане накуп преди 01.04.2009г.,но да отбележа Мареа 110к.с.Но пьк усещането е УНИКАЛНО така ,че съвета ми е определено ЖТД
        FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

emzo написа:
          Амче вземете ЖТД105, ЕКУ от ЖТД100 и турбина с променлива геометрия
          Да бе,как не сме се сетили за тази комбинция.....Де да бяха само тези неща които са необходими.

Коментар

Аз да не съм улучил кьоравото, като съм си взел ЖТД 100 преди 1 година? Ако е така - да си пиша още един плюс за придобивката :D ПС: За три месеца - от септември до края на годината платих 14 лв. данък - тази година ще видим.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колега, случайно на улицата видях едно браво ЖТД да се продава, ако искаш се обади на човека. Аз не го познавам, не ти го препоръчвам, нямам нищо общо с него, не съм виждал колата в движение, не съм я чувал да работи. Не отговарям за нищо.Може би начинът на изписване на "JTD" е достатъчен да се откажеш, но ти си знаеш де. Колата е с допълнителен кожен салон от изкуствена кожа, в доста лошо състояние, бежов цвят. Джантите не са лоши, пепелника преливаше.....Мисля че ако го даде за 2000 лева, го взимай без да се замисляш.
              Прикачени файлове

Коментар

Не се разбира към кого отправяш тази покана с препоръка.Ти да не си във Варна та показваш тази варненска кола.Като я гледам на снимките не вдъхва доверие.Освен това с тапицерия от изкуствена кожа-трагедия.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                  Не се разбира към кого отправяш тази покана с препоръка.Ти да не си във Варна та показваш тази варненска кола.Като я гледам на снимките не вдъхва доверие.Освен това с тапицерия от изкуствена кожа-трагедия.
                  Май е видинска, ако има някакво значение де
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Вероятно към автора на темата я отправям, аа пък защо не и към всеки друг, който си търси кола? Колата е видинска, снимана е в София, в Слатина, където живея. Задържам се около дома, защото се възстановявам от операция, не че не мога и до Варна да отида...

Коментар

ogi28b написа:
                      Колега, случайно на улицата видях едно браво ЖТД да се продава, ако искаш се обади на човека. Аз не го познавам, не ти го препоръчвам, нямам нищо общо с него, не съм виждал колата в движение, не съм я чувал да работи. Не отговарям за нищо.Може би начинът на изписване на "JTD" е достатъчен да се откажеш, но ти си знаеш де. Колата е с допълнителен кожен салон от изкуствена кожа, в доста лошо състояние, бежов цвят. Джантите не са лоши, пепелника преливаше.....Мисля че ако го даде за 2000 лева, го взимай без да се замисляш.
                      Добре бе как се е сетил да напише JTD по този начин.Уникално е!Мисля че трябва да се патентова
                      Toyota Celica 98-7AFE
                      Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Adrenallin написа:
                        ogi28b написа:
                        Добре бе как се е сетил да напише JTD по този начин.Уникално е!Мисля че трябва да се патентова
                        То GTD по обявите го пишат повече от JTD.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

При така зададен въпрос - бих избрал TDI-то
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b мерси, утре ще се обадя на момчето да се видим. Ще му предложа бартер за мойто, ако ми хареса това и да си го стегна, Надявам се да не е в толкова окаяно състояние на двг-то
                            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47496 Ето още една интересна обява, но не знам до колко е читаво на тая цена
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                              X