ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разликата между TDI и JTD при Браво
Collapse
X
-
-
emzo написа:121лв при мен, за различните региони е различенFIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
Аз да не съм улучил кьоравото, като съм си взел ЖТД 100 преди 1 година? Ако е така - да си пиша още един плюс за придобивката :D ПС: За три месеца - от септември до края на годината платих 14 лв. данък - тази година ще видим.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега, случайно на улицата видях едно браво ЖТД да се продава, ако искаш се обади на човека. Аз не го познавам, не ти го препоръчвам, нямам нищо общо с него, не съм виждал колата в движение, не съм я чувал да работи. Не отговарям за нищо.Може би начинът на изписване на "JTD" е достатъчен да се откажеш, но ти си знаеш де. Колата е с допълнителен кожен салон от изкуствена кожа, в доста лошо състояние, бежов цвят. Джантите не са лоши, пепелника преливаше.....Мисля че ако го даде за 2000 лева, го взимай без да се замисляш.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Не се разбира към кого отправяш тази покана с препоръка.Ти да не си във Варна та показваш тази варненска кола.Като я гледам на снимките не вдъхва доверие.Освен това с тапицерия от изкуствена кожа-трагедия.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, случайно на улицата видях едно браво ЖТД да се продава, ако искаш се обади на човека. Аз не го познавам, не ти го препоръчвам, нямам нищо общо с него, не съм виждал колата в движение, не съм я чувал да работи. Не отговарям за нищо.Може би начинът на изписване на "JTD" е достатъчен да се откажеш, но ти си знаеш де. Колата е с допълнителен кожен салон от изкуствена кожа, в доста лошо състояние, бежов цвят. Джантите не са лоши, пепелника преливаше.....Мисля че ако го даде за 2000 лева, го взимай без да се замисляш.Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Adrenallin написа:ogi28b написа:Колега, случайно на улицата видях едно браво ЖТД да се продава, ако искаш се обади на човека. Аз не го познавам, не ти го препоръчвам, нямам нищо общо с него, не съм виждал колата в движение, не съм я чувал да работи. Не отговарям за нищо.Може би начинът на изписване на "JTD" е достатъчен да се откажеш, но ти си знаеш де. Колата е с допълнителен кожен салон от изкуствена кожа, в доста лошо състояние, бежов цвят. Джантите не са лоши, пепелника преливаше.....Мисля че ако го даде за 2000 лева, го взимай без да се замисляш.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47496 Ето още една интересна обява, но не знам до колко е читаво на тая ценаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар