То и аз, преди поста си, уж проверих в Google как се пише бобина, но явно пак съм се подвел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - свети ми умната дюза
Collapse
X
-
Аз мисля че е датчика за оборотите които чете от коляновия вал,имах същият проблем преди време:светва индикация за дюза на таблото,стрелката на оборотомера пада на нула,колата губи мощност ,чади и трака като трактор.След известно време всичко се оправя и после пак отначало.Както се появи внезапно проблема така и внезапно му свих сърмите,смених датчика които по принцип си работи но от време на време откача и изключва така наречената умна дюза и се нарушава коректното подаване на гориво.Благодарение на форума съм отстранил доста проблеми собственорьчно та нека колегата Ivcho обърне внимание дали когато се появи проблема му пада стрелката на оборотомера щото ако ли не вече не знам!FIAT BRAVO 1,9TD 100
Коментар
-
pepo_bgf написа:Аз мисля че е датчика за оборотите които чете от коляновия вал,имах същият проблем преди време:светва индикация за дюза на таблото,стрелката на оборотомера пада на нула,колата губи мощност ,чади и трака като трактор.След известно време всичко се оправя и после пак отначало.Както се появи внезапно проблема така и внезапно му свих сърмите,смених датчика които по принцип си работи но от време на време откача и изключва така наречената умна дюза и се нарушава коректното подаване на гориво.Благодарение на форума съм отстранил доста проблеми собственорьчно та нека колегата Ivcho обърне внимание дали когато се появи проблема му пада стрелката на оборотомера щото ако ли не вече не знам!
Коментар
-
pepo_bgf написа:Аз мисля че е датчика за оборотите които чете от коляновия вал,имах същият проблем преди време:светва индикация за дюза на таблото,стрелката на оборотомера пада на нула,колата губи мощност ,чади и трака като трактор.След известно време всичко се оправя и после пак отначало.Както се появи внезапно проблема така и внезапно му свих сърмите,смених датчика които по принцип си работи но от време на време откача и изключва така наречената умна дюза и се нарушава коректното подаване на гориво.Благодарение на форума съм отстранил доста проблеми собственорьчно та нека колегата Ivcho обърне внимание дали когато се появи проблема му пада стрелката на оборотомера щото ако ли не вече не знам!fiat marea 2,4 (TD125)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар