Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко уточняващи въпроси за дизел.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко уточняващи въпроси за дизел.

Нормално е да ти святка дюзата, маслото и свещите и да изгасват. Но не е нормално след като запалиш да ти премигва индикацията за свещите. Може да имаш някоя за смяна, но пък тогава би следвало да свети постоянно.

Мигането означава една или повече изгорели подгревни свещи, има доста писано в други теми. Потърси с търсачката.

Коментар

jsivkov написа:
      благодаря за бързите отговори
      При мен така присветваше - след всяко палене около 5-6 сек. Карах така почти цяла зима. При - 12 градуса пак си палеше. ЖТД е все пак :D Но докато е топло можеш да си видиш свещите. При мен се оказа една фирясала. Смених я на пролет.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
        jsivkov написа:
        благодаря за бързите отговори
        При мен така присветваше - след всяко палене около 5-6 сек. Карах така почти цяла зима. При - 12 градуса пак си палеше. ЖТД е все пак :D Но докато е топло можеш да си видиш свещите. При мен се оказа една фирясала. Смених я на пролет.
        И аз така цяла зима на пролет я оправих чак и мотора 1900 ТД100 старичък, но никъв дерт, малкопопушваше с първото палене сутрин и от там нататък нема грижи
        FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Да, колега - и аз съм така Някоя /1-2/ изгоряла свещ имаме, а тук чета много добри отзиви за Искра ... темата е обсъждана де - ако се разровиш, ще намериш ... Сега ще се намесят и професионалистите Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Сменяйте ги, супер лесно.Само си вземете подходящ камък и удължение.Ако сте и с по-малки ръце ядове няма да имате.При Браво ЖТД до 99г свещите са един модел, след 99г - друг.За Пунто - не знам.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
            X