Аз пък ще го кажа по просто,дюзи на които не им държи клапанния механизъм са голям проблем и не рядко се стига до там че мотора не иска да запали.Наистина е дълго за обяснение и надявам се някога да не ме мързи толкова колкото сега.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво JTD105-колата гасне!Решено!!!
Collapse
X
-
Вече почвам да си мисля,че проблема ми е от помпата! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...исля,че на този колега проблема му е бил същия!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
оооо "колегите от маднес маи скоро ще доидат на моита "сьвсем леко напьване на мозьците и детаилно познаване работата на комьр реьл моторите и решението изплува като балон успех колега аз лично не сьм имал време да влизам скоро из форумите но тази тема е номер еднотунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
kombito-tdi написа:оооо "колегите от маднес маи скоро ще доидат на моита "сьвсем леко напьване на мозьците и детаилно познаване работата на комьр реьл моторите и решението изплува като балон успех колега аз лично не сьм имал време да влизам скоро из форумите но тази тема е номер едноФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Интересна тема колега, и аз имам подобен проблем с гасненето, но не при рязко подаване на газ или прочие, а само на празни обороти, както карам изключвам от скорост да намаля примерно и колата понякога гасне, след това на момента си пали има ли вероятност при мен проблема да е от помпата в резервоара?Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Почти съм сугурен че отново ше се появи.Дано не излеза прав,но проблема ти не е от нафтата.То тая Ромпетролска нафта я искарахте магическа-върви повече,харчи по малко,не прекъсва,не предърпва.Заблуда!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Airfan написа:Така, колата не е в движение вече. До помпата в резервоара стигат 0.7В и съответно същата не върти. Кажете къде да търси предпазител и реле, за да мери там, че е закъсал в другия край на града.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Airfan написа:Така, колата не е в движение вече. До помпата в резервоара стигат 0.7В и съответно същата не върти. Кажете къде да търси предпазител и реле, за да мери там, че е закъсал в другия край на града.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар