Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво JTD105-колата гасне!Решено!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък ще го кажа по просто,дюзи на които не им държи клапанния механизъм са голям проблем и не рядко се стига до там че мотора не иска да запали.Наистина е дълго за обяснение и надявам се някога да не ме мързи толкова колкото сега.

Коментар

Вече почвам да си мисля,че проблема ми е от помпата! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...исля,че на този колега проблема му е бил същия!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

оооо "колегите от маднес маи скоро ще доидат на моита "сьвсем леко напьване на мозьците и детаилно познаване работата на комьр реьл моторите и решението изплува като балон успех колега аз лично не сьм имал време да влизам скоро из форумите но тази тема е номер едно
        тунинговам си колите за удоволствие
        някои с турбо други с чип

Коментар

kombito-tdi написа:
          оооо "колегите от маднес маи скоро ще доидат на моита "сьвсем леко напьване на мозьците и детаилно познаване работата на комьр реьл моторите и решението изплува като балон успех колега аз лично не сьм имал време да влизам скоро из форумите но тази тема е номер едно
          Колега,какво по точно искаш да кажеш с този пост?????Нещо несхващам!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Интересна тема колега, и аз имам подобен проблем с гасненето, но не при рязко подаване на газ или прочие, а само на празни обороти, както карам изключвам от скорост да намаля примерно и колата понякога гасне, след това на момента си пали има ли вероятност при мен проблема да е от помпата в резервоара?
            Fiat Bravo JTD '99

Коментар

В момента съм с Ромпетролска нафта и проблема вече 5-дни го няма!Странно!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Проблема ти не е в нафтата, освен ако не си карал до сега с локомотивна нафта
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

J T D написа:
                  В момента съм с Ромпетролска нафта и проблема вече 5-дни го няма!Странно!
                  Почти съм сугурен че отново ше се появи.Дано не излеза прав,но проблема ти не е от нафтата.То тая Ромпетролска нафта я искарахте магическа-върви повече,харчи по малко,не прекъсва,не предърпва.Заблуда!

Коментар

В интерес на истината мотора работи по тихо/меко с такава нафта. Каква е вероятността да е една идея по гъста и това да оказва някакво влияние.

Коментар

emzo написа:
                      Проблема ти не е в нафтата, освен ако не си карал до сега с локомотивна нафта
                      Ами нищо чудно,кой знае каква нафта са ми дали!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        Почти съм сугурен че отново ше се появи.Дано не излеза прав,но проблема ти не е от нафтата.То тая Ромпетролска нафта я искарахте магическа-върви повече,харчи по малко,не прекъсва,не предърпва.Заблуда!
                        Възможно е да се появи,не спора!Просто казвам,че ми е странно,че от 5-дни карам с тази нафта и няма проблеми!Никъде не съм казал,че е спряла да предърпва,че харчи по-малко и т.н!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Така, колата не е в движение вече. До помпата в резервоара стигат 0.7В и съответно същата не върти. Кажете къде да търси предпазител и реле, за да мери там, че е закъсал в другия край на града.

Коментар

Airfan написа:
                            Така, колата не е в движение вече. До помпата в резервоара стигат 0.7В и съответно същата не върти. Кажете къде да търси предпазител и реле, за да мери там, че е закъсал в другия край на града.
                            Релето е зад жабката.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                              Airfan написа:
                              Релето е зад жабката.
                              До релето стигат 6 волта - нормално или не?

Коментар

Airfan написа:
                                BO написа:
                                Airfan написа:
                                Релето е зад жабката.
                                До релето стигат 6 волта - нормално или не?
                                Не.До предпазителя (в момента нямам схеми да кажа кой е точно), ако го знаете колко волта стигат.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X