Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари по темата - демонтаж-монтаж на JTD инжектори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честно, на интересен ли се правиш ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако въпроса за интересен е към мен, отговора е НЕ. Но по скоро ми се струва, че ти се правиш на интересен с това, че в няколко поста само казваш, че си сменил разпръсквачите и т.н и нищо по съществено не казваш за ефекта от самата смяна.

Коментар

Да, към теб беше.Ами колега, тази информация не се дава току така.За демонтаж, ремонтиране и монтаж на инжектора, трябва да си минал през обучение от Бош, да имаш стенд за хиляди левове, да си старо куче медалист и пак няма да се справиш, защото е много сложно.Всякаква информация е по-защитена от строго секретните държавни документи п.с. пък нали и работа за сервизите трябва да има п.с.2. - ако искаш 5 нови дюзи, ще ти дам преференциални цени
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега искаш ли да ти продам нещо от което нямаш нужда, ще ти го дам на много добра цена. Честно, на интересен се правиш.П.С Почни да пишеш в раздел бизнес обяви.

Коментар

И това ще стане, като ми пристигнат 20 000-те разпръсквача и стенда
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Успех

Коментар

emzo написа:
                И това ще стане, като ми пристигнат 20 000-те разпръсквача и стенда
                Аууу вие се изядохте бре!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Колега emzo, сподели какъв е резултата като ги смени? Мерил ли си колко връщат?

Коментар

Някой може ли да ми каже какъв е номера на разпръсквача за дюза с номер 0445110068. Във фирма Косер днес се обадих и попитах за разпръсквачи и ми казаха, че имат за много автомобили но ми трябва номера на въпросната дюза. Разпръсквачите са на фирма Возело и предполагам, че ще ги взема на добра цена, все пак ползвам между 30-40% отстъпка :D За София срещу втора градска имало някакъв магазин но как се казваш направо изключих, там също предлагали на доста фирми разпръсквачи и били на много добри цени. Ще се разходя и до тях за да видя и те какво предлагат и ако си заслужава като цена ще споделя.

Коментар

0 433 175 288 DSLA144P1021И да не викаш повече, че не съм услужлив
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Никога не съм го твърдял :D ЕсиТроник програмата ли ползваш за тази информация Свалил съм една версия 2008 и още не мога да намеря време да я инсталирам и да видя какво мога да ползвам от нея.

Коментар

Днес след много обждания най евтиният разпръсквач за дюзи 0445110068 е на цена 81лв това е цена за мен а разпръсквача е на Бош. Колега Емзо разпръсквачите които сложи на коя фирма са и нали цената от 90лв е с ДДС. И все пак сподели точно какво се промени в работата след смяната на разпръсквачите. Днес отново говорих с човек от Бош сервиза и ми каза, че проблема може да не е само в разпръсквачите и да не бързам да ги купувам. Дюзата трябва да мине през стенд за да се знае какво трябва да се смени иначе рискувам да сменя нещо което е здраво, естествено и той иска да си вземе някакви пари за да ми прекара дюзите през стенда. Но пак почват да ме напъват съмнения и се чудя какво да правя, да рискувам с разпръсквачи или да мина първо на стенд.

Коментар

chaveto написа:
                            Днес след много обждания най евтиният разпръсквач за дюзи 0445110068 е на цена 81лв това е цена за мен а разпръсквача е на Бош. Колега Емзо разпръсквачите които сложи на коя фирма са и нали цената от 90лв е с ДДС. И все пак сподели точно какво се промени в работата след смяната на разпръсквачите. Днес отново говорих с човек от Бош сервиза и ми каза, че проблема може да не е само в разпръсквачите и да не бързам да ги купувам. Дюзата трябва да мине през стенд за да се знае какво трябва да се смени иначе рискувам да сменя нещо което е здраво, естествено и той иска да си вземе някакви пари за да ми прекара дюзите през стенда. Но пак почват да ме напъват съмнения и се чудя какво да правя, да рискувам с разпръсквачи или да мина първо на стенд.
                            Ще си позволя аз да ти отговоря,а нека и emzo да си каже мнението.Според мен първо трябва да отидат дюзите ти на стенд и резултатите от теста ще подскажат решението.Но истински стенд,а не някакво подобие,което няма да ти даде сериозен резултат.А след евентоална смяна-отново на стенд за да се види резултата от промяната в какво се е изразил.Това е класическия професионален подход,а как ще го направиш в действителност това зависи от теб и късмета ти да попаднеш на подходящите хора.

Коментар

Moeто мнение е 1:1 с това на колегата....
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тези дни ще свалям и 5-те дюзи и отиват на стенд за проверка 30лв на парче. След стенда ще ми кажат какво трябва да се ремонтира по дюзата и тогава ще ми избиват Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 След всичко ще споделя дали досадното придърпване е изчезнало и ще направя отново теста за да видя как е обратното гориво. И това всичко разбира се ако дюзата подлежи на ремонт :D

Коментар

Working...
                                X