Честно, на интересен ли се правиш ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по темата - демонтаж-монтаж на JTD инжектори
Collapse
X
-
Да, към теб беше.Ами колега, тази информация не се дава току така.За демонтаж, ремонтиране и монтаж на инжектора, трябва да си минал през обучение от Бош, да имаш стенд за хиляди левове, да си старо куче медалист и пак няма да се справиш, защото е много сложно.Всякаква информация е по-защитена от строго секретните държавни документи п.с. пък нали и работа за сервизите трябва да има п.с.2. - ако искаш 5 нови дюзи, ще ти дам преференциални цениF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Някой може ли да ми каже какъв е номера на разпръсквача за дюза с номер 0445110068. Във фирма Косер днес се обадих и попитах за разпръсквачи и ми казаха, че имат за много автомобили но ми трябва номера на въпросната дюза. Разпръсквачите са на фирма Возело и предполагам, че ще ги взема на добра цена, все пак ползвам между 30-40% отстъпка :D За София срещу втора градска имало някакъв магазин но как се казваш направо изключих, там също предлагали на доста фирми разпръсквачи и били на много добри цени. Ще се разходя и до тях за да видя и те какво предлагат и ако си заслужава като цена ще споделя.
Коментар
-
Днес след много обждания най евтиният разпръсквач за дюзи 0445110068 е на цена 81лв това е цена за мен а разпръсквача е на Бош. Колега Емзо разпръсквачите които сложи на коя фирма са и нали цената от 90лв е с ДДС. И все пак сподели точно какво се промени в работата след смяната на разпръсквачите. Днес отново говорих с човек от Бош сервиза и ми каза, че проблема може да не е само в разпръсквачите и да не бързам да ги купувам. Дюзата трябва да мине през стенд за да се знае какво трябва да се смени иначе рискувам да сменя нещо което е здраво, естествено и той иска да си вземе някакви пари за да ми прекара дюзите през стенда. Но пак почват да ме напъват съмнения и се чудя какво да правя, да рискувам с разпръсквачи или да мина първо на стенд.
Коментар
-
chaveto написа:Днес след много обждания най евтиният разпръсквач за дюзи 0445110068 е на цена 81лв това е цена за мен а разпръсквача е на Бош. Колега Емзо разпръсквачите които сложи на коя фирма са и нали цената от 90лв е с ДДС. И все пак сподели точно какво се промени в работата след смяната на разпръсквачите. Днес отново говорих с човек от Бош сервиза и ми каза, че проблема може да не е само в разпръсквачите и да не бързам да ги купувам. Дюзата трябва да мине през стенд за да се знае какво трябва да се смени иначе рискувам да сменя нещо което е здраво, естествено и той иска да си вземе някакви пари за да ми прекара дюзите през стенда. Но пак почват да ме напъват съмнения и се чудя какво да правя, да рискувам с разпръсквачи или да мина първо на стенд.
Коментар
-
Тези дни ще свалям и 5-те дюзи и отиват на стенд за проверка 30лв на парче. След стенда ще ми кажат какво трябва да се ремонтира по дюзата и тогава ще ми избиват Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 След всичко ще споделя дали досадното придърпване е изчезнало и ще направя отново теста за да видя как е обратното гориво. И това всичко разбира се ако дюзата подлежи на ремонт :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар