Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари по темата - демонтаж-монтаж на JTD инжектори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега направи го това в някакъв документ за да може да се свали като нещо. То и така мога да го свалям но си е занимавка.

Коментар

Колега, аз съм скаран с компютрите, ако можеш направи го
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Abyy fine reader-а нема ли да може да го завърти на педееф

Коментар

Аз предлагам да се съберем в Пловдив, че е по средата, а и аз съм източник на сачмите и да си направим една JTD среща и да си ги сменим... сачмите де.

Коментар

От мене донор за тестове
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Яяяя, компютрите ми проговориха Hyndai Injector Tester.pdf
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, обаче догодина! Аз тая година за винетки дадох не знам вече колко пари, и все за по 1 ден път. На 1 януари ще боцна годишна ! И после Пловдив ей го е къде е , на 7 литра нафта ! Дали има измислена такава навигация която да казва "Карайте 1 литър направо, после 100 мл надясно, и след 30 мл наляво.... "

Коментар

Колега Airfan я дай някакъв размер на тези съчми да хвана да счупя няколко лагера и да видя и аз какво мога да направя.

Коментар

chaveto написа:
                    Колега Airfan я дай някакъв размер на тези съчми да хвана да счупя няколко лагера и да видя и аз какво мога да направя.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еи хора,да не излезе като реклама,но само нашета фирма продава сачми като занятие в България.Кажете какви сачми търсите и веднага ще Ви ги подаря/стига да не са някакви големи-скъпи/.Трябва ли да бъдат неръждаеми или някакви по-специални.От лагер не е сигурно какво ще извадите,защото нито един пройзводител не е упоменал с какъв диаметър сачми си прави лагерите.

Коментар

Нямам идея за размера. До 1-2 седмици трябва да пристигнат от Германия и мога да замеря с шублера, обаче точността няма да е много голяма в този случай.

Коментар

Мале,чак от Германия,ужастт.В общия случай,ако са до 10-15 мм са стотинки.Както и да е,та за къде са тез сачми,че четох,но така и не разбрах?

Коментар

willow75bg написа:
                            Мале,чак от Германия,ужастт.В общия случай,ако са до 10-15 мм са стотинки.Както и да е,та за къде са тез сачми,че четох,но така и не разбрах?
                            Тук в България се твърди от представителите на Бош, че няма - или наистина няма или ги крият. Сачмите са вътре в дюзите.

Коментар

Ако някои има разглобена дюза да измери размера им, няма проблем да Ви ги намеря.Сачмите вероятно трябва да бъдат с голяма степен на точност,но това не означава,че са скъпи,нали най-много да са 1,5-2 мм/едва ли са й толкова/.Ако са под милиметър тогава е гадно,че ги нямаме на склад.Иначе който иска мога да му изпратя БЕЗПЛАТНО да пробва,ако знае какво му трябва.

Коментар

Не знам дали няма да е от значение метала/сплавта, от която са направени.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X