ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по темата - демонтаж-монтаж на JTD инжектори
Collapse
X
-
Airfan написа:J T D написа:Airfan написа:Ами... да ни е честито, бих казал, поне за сега!Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:Airfan написа:J T D написа:Airfan написа:Ами... да ни е честито, бих казал, поне за сега!
Коментар
-
Airfan написа:ogi28b написа:Предлагам да е кола с изявен проблем, за да можете да прецените ефекта - има ли , няма ли.
Коментар
-
ogi28b написа:Airfan написа:ogi28b написа:Предлагам да е кола с изявен проблем, за да можете да прецените ефекта - има ли , няма ли.
Коментар
-
emzo написа:Тия дни имам помощник и ще снима, докато разфасовам горната част на дюзата.Само трябва да взема, какъвто трябва инструмент.Няма нищо сложно в цялата операция.Дидо може да започне да си търси медни дифтунги
Коментар
-
Медна ламарина, две замби и дифтунгите са налице :D А и не мисля, че е толкова наложително да се сменят (ако говорим за дифтунгите между дюзата и главата) Един колега където се загуби в последно време (явно е сърдит) беше написал точно за тях да се загреят с горелка и после във вода и стават доста меки и отново могат да се ползват.
Коментар
-
chaveto написа:Медна ламарина, две замби и дифтунгите са налице :D А и не мисля, че е толкова наложително да се сменят (ако говорим за дифтунгите между дюзата и главата) Един колега където се загуби в последно време (явно е сърдит) беше написал точно за тях да се загреят с горелка и после във вода и стават доста меки и отново могат да се ползват.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
chaveto написа:Аз като свалях дюзите и не забелязах да имат каквото и да било нараняване, затова си мисля, че няма смисъл. Още повече, че те лежат между две идеално гладки повърхности и няма какво да ги нарани.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Да колега съгласен съм за новото, но при тези дифтунги няма въртене и т.н. има само натиск върху тях. За мен е по добре да се прецени дали да се смени след сваляне на дюзата. Наистина може да са стотинки но ако трябва само те да се поръчат ми се струва малко издребняващо. Има доста магазини в БГ за такива неща и не виждам смисъл чак от вън да идват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар