Питането ми е свързано с датчика, който е закрепен за задната част на кутията на въздушния филтър, как се казва и има ли някаква схема за свързване с кутията, че в момента е счупена едната му част и стърчат две пластинки?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за кутията на въздушния филтър на Мареа 2.4 ТД....
Collapse
X
-
По темата
От два часа сигурно се ровя из интернет и форумите и извода до който стигнах, е че най-вероятно става дума за датчик за температурата на входящия въздух. Много интересна джаджа е и стои закачена в горния заден край на кутията на филтъра. Не ми е на разположение колата иначе веднага бих снимал.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Re: По темата
manot24 написа:От два часа сигурно се ровя из интернет и форумите и извода до който стигнах, е че най-вероятно става дума за датчик за температурата на входящия въздух. Много интересна джаджа е и стои закачена в горния заден край на кутията на филтъра. Не ми е на разположение колата иначе веднага бих снимал.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Сега разбирам ,че този двигател има както механичен така и електронен деботимер.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Намерих му каталожния номер от еПера ,но само това повече никакво инфо - 46464945 - ДАТЧИКhttp://62.195.105.49:7080/navi?COUNT...Позиция 11.Отваряй линка с IEFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Въпрос за кутията на въздушния филтър на Мареа 2.4 ТД...
manot24 написа:Питането ми е свързано с датчика, който е закрепен за задната част на кутията на въздушния филтър, как се казва и има ли някаква схема за свързване с кутията, че в момента е счупена едната му част и стърчат две пластинки?
Коментар
-
Re: Въпрос за кутията на въздушния филтър на Мареа 2.4 ТД...
Stefan Hadjov написа:manot24 написа:Питането ми е свързано с датчика, който е закрепен за задната част на кутията на въздушния филтър, как се казва и има ли някаква схема за свързване с кутията, че в момента е счупена едната му част и стърчат две пластинки?Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Tornado написа:Качвам снимките и не съм все още убеден ,че това е темп. датчик.По-скоро датчик за индикация на запушен филтър.Датчик за темп. на въздух се поставя на място където има поток от въздух ,а точно в този ъгъл на кутията няма такъв.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар