колкото за документите наи вероятно ще се наложи да минавам комисиа :д
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Бензин На Дизел МНЕНИЯ
Collapse
X
-
[quote="Italian"]нп колега но смятам да го направя дано да мога разбира се ако ми намерят в Италиа читажа алфа или фиат да ми я клацнат и да ми я доставят[/quoteАко я намериш читава - хич не я кълцай... Ти наистина си решил да влизаш във филми на ужасите. Какво целиш ? Недоумявам... Ако все пак си решил - дръж ни в течение, че и аз имам Уно за преустройство.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Italian написа:И все пак аз искам да карам дизел,но май ще си закупя цяла кола не че нямам вазможността да направя това с моето Типо но като се замисля няма смисал защото с сигурнос схте имам пр с регистрациата иначе с баща ми имаме 1 направен хибрид :Д който стана доста сполочлив бих казалFiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Що бе колеги. То всичко става. Човека явно има голямо желание и пари за два фиата. Пич, стария бензинов мотор ,може да го сложиш в багажника и така лесно ще преминаваш от дизел на бензин. Има вече такива решения. Колега ти сещаш ли се че ще трябва да смениш почти цялата кола. Включи и ел инсталация скоростна кутия жила. По добре си купи още една.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар