Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Бензин На Дизел МНЕНИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колкото за документите наи вероятно ще се наложи да минавам комисиа :д
    Fiat Tipo 1.6

Коментар

колкото до регистрирането може да се наложи да мина една лека комисиика :Д
      Fiat Tipo 1.6

Коментар

[quote="Italian"]нп колега но смятам да го направя дано да мога разбира се ако ми намерят в Италиа читажа алфа или фиат да ми я клацнат и да ми я доставят[/quoteАко я намериш читава - хич не я кълцай... Ти наистина си решил да влизаш във филми на ужасите. Какво целиш ? Недоумявам... Ако все пак си решил - дръж ни в течение, че и аз имам Уно за преустройство.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

не че искам да се фкарвам в филм на ижасите просто не искам да си продавам типото а ми се кара дизел и за мен това е решението :D пак и искам да видя как ще се получи как ще гори изобщо искам да видя как ще се сработи всичко
          Fiat Tipo 1.6

Коментар

Като си приготвиш пари за частите, приготви си и пачка за комисията- за всеки случай. Един приятел се вкара в такъв филм- и сега колата му е спряна от движение.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

нп благодаря все пак за савета :D
              Fiat Tipo 1.6

Коментар

И все пак аз искам да карам дизел,но май ще си закупя цяла кола не че нямам вазможността да направя това с моето Типо но като се замисля няма смисал защото с сигурнос схте имам пр с регистрациата иначе с баща ми имаме 1 направен хибрид :Д който стана доста сполочлив бих казал
                Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                  И все пак аз искам да карам дизел,но май ще си закупя цяла кола не че нямам вазможността да направя това с моето Типо но като се замисля няма смисал защото с сигурнос схте имам пр с регистрациата иначе с баща ми имаме 1 направен хибрид :Д който стана доста сполочлив бих казал
                  Ебаваш се НАЛИ! Все пак да ти кажа - най-трудно се мести инсталацията, някои кабел къс, друг дълг, а за трети - НЯМА място....трябва да дупчиш!После трябва да местиш двигател, скоростна кутия и т.н - а те НЕ пасват, хм става сложно, да ли е възможно, може би да.....със къмтУ 10000000000 дни работа и на цената на запазена Алфа 159 JTDm...нещо такова!
                  Fiat Marea JTD 105 09.2000г

Коментар

Що бе колеги. То всичко става. Човека явно има голямо желание и пари за два фиата. Пич, стария бензинов мотор ,може да го сложиш в багажника и така лесно ще преминаваш от дизел на бензин. Има вече такива решения. Колега ти сещаш ли се че ще трябва да смениш почти цялата кола. Включи и ел инсталация скоростна кутия жила. По добре си купи още една.
                    Fiat Marea TD100

Коментар

Като се замисля не е лоша идея - купи си нова читава кола и я разглоби да направиш старата
                      Fiat Bravo JTD '99

Коментар

хахаха ше видим какво ше стане ако не намеря Браво което да ми хареса наи вероятно ще си направя малко базик с типото
                        Fiat Tipo 1.6

Коментар

Working...
                        X