Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Бензин На Дизел МНЕНИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От Бензин На Дизел МНЕНИЯ

Здравеите колеги в момента карам типо 1.6 бензин и сам си порачал цяла предница на алфа или фиат 1.9ГТД и мисля да си прехварля жсичко на фиата.кажете някакво мнение благодаря предварително
    Fiat Tipo 1.6

Нали си предвидил да вземеш и нещата, които са ти необхоидми от купето? Там е компютъра, километража, системата под скоростния лост...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: От Бензин На Дизел МНЕНИЯ

Italian написа:
      Здравеите колеги в момента карам типо 1.6 бензин и сам си порачал цяла предница на алфа или фиат 1.9ГТД и мисля да си прехварля жсичко на фиата.кажете някакво мнение благодаря предварително
      Какво ? Какво? - Обясни пак...
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И как ще го регистрираш това документално?!

Коментар

Трябваше да поръчаш и задницата и да не си усложняваш живота
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Доколкото разбирам ( простете ако греша ) човека ще има предница на Алфа или ФИАТ, ама ЖТД и иска да направи "копи-пейст" върху Типо 1,6 моноинжексия? Така ли " Ако съм разбрал правилно вече аз ще попитам : Как и Щооооооооо?Иначе дизела си е дизел, ама така "сътворен" - малко ми се чини:
            A17DTС/S

Коментар

Ъхъ ... правим съвместен проект с колегата ... Аз съм си поръчал предница на Бугати Вейрон /на вересия/ и ще я слагам на пунтиака ... как мислите - освен малкото коне на вейрон-а дали ще има някакъв друг проблем ?
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                Ъхъ ... правим съвместен проект с колегата ... Аз съм си поръчал предница на Бугати Вейрон /на вересия/ и ще я слагам на пунтиака ... как мислите - освен малкото коне на вейрон-а дали ще има някакъв друг проблем ?
                Не. Не мисля, че ще имаш проблеми, но задължително си проверявай маслото преди път, защото в началото ще ти гори повече, еле ако и задницата ти не е оригинална.
                A17DTС/S

Коментар

Re: От Бензин На Дизел МНЕНИЯ

Italian написа:
                  Пич,ти се базикаш нали ?
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

все бях чел дивотии,ама подобни не си бях мислил...все още има хора,които имат пари и нерви за трошене ...май някой много гледат MTV и pimp my car ... ако вместо да се занимаваш с това,продадеш кочината си и купиш дизелака,който ще "твориш" хем,ще ти излезе по-евтино,хем няма да се пречукаш като псе на някой завой с новото си сворение...нооо както се казва,всеки сам си знае,за мен това е нелепо,но като имаш пари и нерви за всичко това,давай....ако са ти пък в излишък,подхвърли малко насам
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

да точно така колега има порачана предница на алфа или фиат и смятам да имам работа по моята :Д
                      Fiat Tipo 1.6

Коментар

като смятам ще имам кам 5 дена работа но ще стане
                        Fiat Tipo 1.6

Коментар

обещавам като го направя да ви покажа фото,пак и надявам се да се видим на някоя збирка да ви покажа как е станало
                          Fiat Tipo 1.6

Коментар

МНОГО те моля - направи снимки на това, което правиш ! После ще те сложиме в музея като експонат !Да, да - тебе, не колата
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

нп колега но смятам да го направя дано да мога разбира се ако ми намерят в Италиа читажа алфа или фиат да ми я клацнат и да ми я доставят
                              Fiat Tipo 1.6

Коментар

Working...
                              X