Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подгревни свещи Искра.....за пореден път!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Аз така и правя ама дали и аз няма да захапя дървото тази зима.Голям бонус ми стана вече три зими без проблеми в свещите.
    Искра? :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Tornado написа:
      Аз така и правя ама дали и аз няма да захапя дървото тази зима.Голям бонус ми стана вече три зими без проблеми в свещите.
      Искра? :D
      Какво Искра?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Какво Искра?
        Искра ли са ти свещите?

Коментар

Vladim написа:
          Tornado написа:
          Какво Искра?
          Искра ли са ти свещите?
          Beru
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Beru
            Аа... да... Ти беше споменал, че си с оригиналните най-вероятно. И моите бяха Беру. Последната зима в най-големите студове, колата при запалване работеше на три цилиндъра около 5-10 секунди. Преди два месеца явно калпавата свещ изгоря. След, като смених и четирите с Искра, колата пали от половин оборот лятото! А преди смяната палеше за двойно по-дълго време дори, когато изгорялата свещ бе наред. Все пак тези свещи са консумативи... :D

Коментар

Vladim написа:
              @iakvvu в една тема за свещите Искра много то колегите, които са монтирали такива свещи споделиха, че с тях релето подгрява по-дълго време. Затова дойде тази главоблъсканица!
              Релето няма как да подгрява по далго.Няма как да разбере че се му сложили Искра или нещо друго.Ако някой е решил да подгява по дълго преди да завърти заради факта че свеща Искра грее по лошо от предвидената температура от инженерите на Фиат това е друг въпрос.Ако някой,който разбира от електроника може да разглоби едно реле и да види какво представлява.Системата за подгряване е с фиксирани параметри.Затова си има артикулни номера и когато отидите в магазина ви питат за каква кола искате части.
              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                Релето няма как да подгрява по далго.Няма как да разбере че се му сложили Искра или нещо друго.Ако някой е решил да подгява по дълго преди да завърти заради факта че свеща Искра грее по лошо от предвидената температура от инженерите на Фиат това е друг въпрос.Ако някой,който разбира от електроника може да разглоби едно реле и да види какво представлява.Системата за подгряване е с фиксирани параметри.Затова си има артикулни номера и когато отидите в магазина ви питат за каква кола искате части.
                Ясно, значи някой си внушава! :D

Коментар

Working...
                X