Някой беше писал, че ще пусне тема, ама не намирам такава.И така бях чел че са били 80 лв някаде разпръсквачите за JTD то (браво) но сега чета в http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...98f76d57de704f 750 лв за труд и 4 разпръсквача. И така нека някой каже колко пари и от каде ги е взел и колко пари му е струвало смяната и каде я е правил, доволен ли е от резултата, защото явно като чета из форума всички проблеми стигат май до тези разпръсквачи !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD разпръсквачи!
Collapse
X
-
Онзи ден се рових по нета и открих, че в сервиз на Бош рециклират и ремонтират дюзи. Рециклирането на една дюза бяха писали едни колеги от друг форум, че е около 100лв. Имали и опцията да ти сменят твоята дюза с нова, даваш твоята и доплащаш половината от цената на новата. Също така можеш да си поръчаш рециклирани в Германия. Намери някакъв телефон на такъв сервиз и се обади и попитай, най добре е да отидеш направо там и да си говориш на място. Аз лично съм виждал голям сервиз на Бош в двора на Технотест, не знам дали сега е направен и дали работи, вратите винаги са затворени когато минавам от там. По другата седмица съм на работа и ако не ме мързи ще се разходя за да видя дали работят и какво точно предлагат. Но поне в нета открих, че Бош единствено имат стенд за коман рейл дюзи. Пък те и нашите предполагам са си на Бош. Ако и ти откриеш нещо за тези дюзи можеш да споделиш с нас.
-
chaveto написа:Онзи ден се рових по нета и открих, че в сервиз на Бош рециклират и ремонтират дюзи. Рециклирането на една дюза бяха писали едни колеги от друг форум, че е около 100лв. Имали и опцията да ти сменят твоята дюза с нова, даваш твоята и доплащаш половината от цената на новата. Също така можеш да си поръчаш рециклирани в Германия. Намери някакъв телефон на такъв сервиз и се обади и попитай, най добре е да отидеш направо там и да си говориш на място. Аз лично съм виждал голям сервиз на Бош в двора на Технотест, не знам дали сега е направен и дали работи, вратите винаги са затворени когато минавам от там. По другата седмица съм на работа и ако не ме мързи ще се разходя за да видя дали работят и какво точно предлагат. Но поне в нета открих, че Бош единствено имат стенд за коман рейл дюзи. Пък те и нашите предполагам са си на Бош. Ако и ти откриеш нещо за тези дюзи можеш да споделиш с нас.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
30 лв да им дам за тест ? е, че тои ще я върже на стенд и ще и подаде под налягане нафта и ще види на кво налягане ще пръсне , че те разпръсквачите са по 100 лв и 120 лв за проба и като ми ги тества след смяната на разпръсквача ........ ехаааа ще си взема още едно браво :Dмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Няма да влиза за съжаление този месец в сервиз Малко финансофо съм затруднен - много неща ми се счупиха, колата ще издържи до края на другия месец ако до тогава никой не е дал предложение в кой сервиз да я закарам, ще ходя в бош да видя те какво ще сътворятмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар