Здравейте на всички фиатаджии!Интересува ме дали мога да си намера ръководство за този модел на фиат!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто jtd ръководство
Collapse
X
-
И още нещо знам че без диагностика няма да мина ,но ме чопли до утре.Имам проблемче с пунтото ....как си работи ,така гасне и ...няма палене свети една червена лампа като дам на контакт и неще да чуе.Като истине малко(половин час),пали и докато загрее няма проблем.Много странно 1800 км минах за 8 дена и нямаше никакви проблеми,а сега!Добре че не ме остави някъде из родопите ,че вълци щяха да ме изядат :D
Коментар
-
1. за гасненето - http://forum.fiat-bg.org/search.php?mode=results и напиши датчик запалване2. за софта - не си прави такива експерименти, ами иди и си плати да ти го направят, както трябва.И ако местожителството ти не беше hhh можеше и да те насочимF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
BAD PARADISE написа:1. за датчика до колкото прочетох,но не разбрах има ли значение дали колата е топла или студена,като гасне.при мен гасне като загрее.2.на мен софта си е в ред ,но си мисля ,че с друг софт от 85 ше стане 105 кончета :D ,ама май само си мися а?'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Много благодаря на всички,които познаха без диагностика какъв беше проблема с пунтото.Оказа се датчик на запалването,но диагностиката го хвана като грешка(бях чел ,че може и да не отчете като факт).Но как е възможно в александър ауто този датчик да струва98лв.,като на всякъде е м/у 48 и 56?
Коментар
-
radoslavp написа: Преглед на мнението
Въпросния сайт е много засукан!
Може ли да помогнете с поточен линк към файловете
Коментар
-
Илиян И. 79 написа: Преглед на мнението
Не можах да открия дали има файл за Фиат Улисс 2,0JDT 2000г.
Виж при пежо/рено/ситроен
- 1 like
Коментар
-
Илиян И. 79 написа: Преглед на мнението
Не можах да открия дали има файл за Фиат Улисс 2,0JDT 2000г.
http://download.fiatforum.bg/Books/Ulysseex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
- 1 like
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар