Има си някаква опция на климатроника дето го вкарва в някакъв режим който започва да ти вади всички стойности от двигателя (датчици, матчици и т.н.) та от там влизам и мога да гледам оборотите с точност. И на мен повече ми харесва как работи на 800об/м но предполагам по софтуерен път се коригират оборотите или с потенциометъра на газта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум от двигателя 2.4Jtd
Collapse
X
-
chaveto написа:Само да си сложа крака на газта и веднага изчезва. Ниските обороти са 768 и като подам газ до 805 и веднага изчезва звука.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Ето още един клип на който се чува по ясно въпросният шум http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE...0%BE%D1%80На затворен капак се чува само въпросният шум и леко пощракване от самата работа на двигателя. На отворен капак като снимам точно в средата на двигателя се чува ясно. След малко добавки в горивото остана само този шум, щракането което е специфично за дизел изчезна на 90% и вече шума е дразнещ. С телефона като снимам двигателя много се чува, с просто ухо направо не се чува или аз съм си глух Да добавя, че като минавам до левият фар (шофьорската страна) се чува най ясно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар