Колеги днес ми се появи следния проблем след автомивка. Качвам се в колата и тъкмо да потегля и ми светна airbag-a. Угасих я - запалих я и пак около 5 сек. след запалването светва. Карах така около 10км и пак спярх да повторя процедурата с паленето и гасенето. Но airbag-a продължава да свети. Да не би да се е намокрил датчика или....? Колата е marea TD100 седан 97’P.S.Пробвах с откачане на акyмулатора за 10 мин. и пак не изгасва!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с airbag - marea sedan 1.9TD
Collapse
X
-
Напълно е възможно да се е намокрило нещо, по принцип всичко е направено да не се мокри но водоструиката/пароструиката като набива и влиза вода навсякъде. То и мотоциклета ми е направен да го вали дъжд и да се кара в такова време, но като го подпетих веднъж да го мия с водоструиката и навсякъде беше влязла вода.
Коментар
-
ами бушоните са здрави, на пръв поглед всичко изглежда сухо.... четох за някъкви букси под седалките намерих ги почистих ги амЪ пак свети. Мисля утре да я оставя с отворен капак да "съхне" и вечерта ще видя дали има промяна ако не Ванто Трейд и така.... Ако някой има друго решение да пише...а ако разрешиме и проблема - почерпката задължителна
Коментар
-
Re: Проблем с airbag - marea sedan 1.9TD
silikon4o написа:Колеги днес ми се появи следния проблем след автомивка. Качвам се в колата и тъкмо да потегля и ми светна airbag-a. Угасих я - запалих я и пак около 5 сек. след запалването светва. Карах така около 10км и пак спярх да повторя процедурата с паленето и гасенето. Но airbag-a продължава да свети. Да не би да се е намокрил датчика или....? Колата е marea TD100 седан 97’P.S.Пробвах с откачане на акyмулатора за 10 мин. и пак не изгасва!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар