За фиат Стило става на въпрос. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с airbag - marea sedan 1.9TD
Collapse
X
-
колега,предишната ми кола беше Пежо 306 от 1999г и имах подобен проблем с лампата на аирбега,който се появи точно след една автомивка.Повече от година карах колата така,докато един ден ми казаха,че е хубаво след като дам на конктакт,да изчакам около 10-на секунди.Това е времето за което компютъра си прави диагностика на системата,и ако се избързва с паленето е възможно да отчита грешка точно в аирбега.Наистина проблема изчезна от първия път в който направих това.След това ,се случи няколко пъти в бързането си да забравя да изчакам въпросните 10 сек.и лампата отново почваше да свети,понякога с дни .Сега карам Мареа комби ЖТД,ти си с ТД и при нас изчакването преди палене си е задължително,но все пак,реших да споделя тази информация с теб,може да ти е полезна-надявам се Успехkovach
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX
Коментар
-
kilikanzer1 написа:За фиат Стило става на въпрос. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
на никого!Само едно пояснение обаче.На всички ви е ясно какво пише в инструкциите за аирбаг-а.След изтичане на десет години от поставянето на аирбага на возилото,няма гаранция че ще се задейства и ще ви спаи живота!Така , че аирбага се сменя заедно с електония блок за управление и коланите с машинките.Това е към 400 евро-тук в Италия.Ако в България Ви ги направят за по-малко-окей.Така че когато си купувате каруца с марката Фиат-гледайте поне да не е на 10 години! :D :D :D
Коментар
-
Фиат мареа уикенд TD 100 -производство от 1999 година- нагоре, има сензорите показани на снимката по горе!Така, че е актуално и за Мареа!Нарича се Passenger presence sensor PPD. Свързва се с белите куплунзи под седалките.Така че , не е само на Фиат Стило.Показал съм Ви снимките, за да знаете визуално какво представляват ППД сензорите.
Коментар
-
kilikanzer1 написа:Фиат мареа уикенд TD 100 -производство от 1999 година- нагоре, има сензорите показани на снимката по горе!Така, че е актуално и за Мареа!Нарича се Passenger presence sensor PPD. Свързва се с белите куплунзи под седалките.Така че , не е само на Фиат Стило.Показал съм Ви снимките, за да знаете визуално какво представляват ППД сензорите.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Мога да бъда и още по-полезен ,ако някой ми каже как да преобразувам pdf файлове в такива , че да мога да ги копирам и постваям в форума.Пълен съм с електрически схеми и на двигатели такива.В форумните няма толкова полезни нещица.Мога и чертежи да ви коп/на и рисунките от мануала.Когато съм полезен с нещо се чувствам доволен.
Коментар
-
kilikanzer1 написа:Мога да бъда и още по-полезен ,ако някой ми каже как да преобразувам pdf файлове в такива , че да мога да ги копирам и постваям в форума.Пълен съм с електрически схеми и на двигатели такива.В форумните няма толкова полезни нещица.Мога и чертежи да ви коп/на и рисунките от мануала.Когато съм полезен с нещо се чувствам доволен.Fiat Marea TD100
Коментар
-
kilikanzer1 написа:Мога да бъда и още по-полезен ,ако някой ми каже как да преобразувам pdf файлове в такива , че да мога да ги копирам и постваям в форума.Пълен съм с електрически схеми и на двигатели такива.В форумните няма толкова полезни нещица.Мога и чертежи да ви коп/на и рисунките от мануала.Когато съм полезен с нещо се чувствам доволен....The Path Of Excess Leads To The Tower Of Wisdom...
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:На моя Фиат мареа уикенд JTD 130 - производство 12.1999 година има стикер на вътрешната страна на капака на жабката с перфорация, че през 2009 г. е извършен преглед на еърбега. Колегата "италианец" дали знае какво включва този преглед в Италия ? Поздрави....The Path Of Excess Leads To The Tower Of Wisdom...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар