браво jtd има някав бутон отпред зад лвеия праг, пише push за какво е ме интересува, и 2рия ми въпрос е следния:понеже като я карам дълго време във високи убороти и кулера загрява, нз дали при вас се случва, и започвам да чувствам, че вече невърви като със студен кулер и да питам ще има ли ефект ако вържа някаква смукателна перка зад кулера, или няма начин да го охладя ?Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD намерих някав бутон зад левия праг, за какво е? и...
Collapse
X
-
Re: JTD намерих някав бутон зад левия праг, за какво е? и...
AthlonXP написа:браво jtd има някав бутон отпред зад лвеия праг, пише push за какво е ме интересува, и 2рия ми въпрос е следния:понеже като я карам дълго време във високи убороти и кулера загрява, нз дали при вас се случва, и започвам да чувствам, че вече невърви като със студен кулер и да питам ще има ли ефект ако вържа някаква смукателна перка зад кулера, или няма начин да го охладя ?Благодаря !
-
ми моя неогасна, ама тои нали е за пускане на горивото не за спирането, вижда ми се нормално.Мотора е JTD105 значи не е променлива.досега не съм виждал JTD100 TD100 да нямате в предвид, и те ли са комънреал?Колега бордото мареа твое ли е ? Доста е изпънато!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:ми моя неогасна, ама тои нали е за пускане на горивото не за спирането, вижда ми се нормално.Мотора е JTD105 значи не е променлива.досега не съм виждал JTD100 TD100 да нямате в предвид, и те ли са комънреал?
Коментар
-
AthlonXP написа:ми моя неогасна, ама тои нали е за пускане на горивото не за спирането, вижда ми се нормално.Мотора е JTD105 значи не е променлива.досега не съм виждал JTD100 TD100 да нямате в предвид, и те ли са комънреал?Колега бордото мареа твое ли е ? Доста е изпънато!
Коментар
-
Добре 1 последен въпрос, комшията има мареа тд100 коня(тя скоро ще е във фирума за части най-веруятно) ударена есега има брава тд100 коня и при него след 2000 уборота някак се усеща рязко включването на турботоа аз освен на моето JTD105 на друго не съмн се возил и при мен го няма тоя ряз така ли е или имам проблем.гледам маркуча от интеркулера ми се издува. Но нетрябва ли да го осещам и аз този ряз.Комшията и на 2те нямаше катализатор а аз имам.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:не ама на снимките доста хубаво изглежда е тия JTD100 би трябвало да вървят повече от тия 105 а аз такова 100 коня не съм виждал досегаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар