Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

без мощност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

без мощност

Здравейте.Имам фиат пунто 1.9Jtdпреди като подам рязко газ и оборотите се качват колата едвам набира.оказа се че при въздушния филтър датчика за отчитане на вкарването на въздух е бил излезнал и съм си карал така доста времре....Всичко е на 6 майстора го вкара направи кръкче върви мн по добре от преди,даде ми я качих се тръгнах и все едно карам трабант все едно ми е само 1.9Д адски е тромава..Като тръгна да карам минава определен период от време и изведнъж както си карам и се опитвам да набера мощността се връша от само себе си ...просто така.И при лекото набиране в диапазона от 2000 до 2200 оборота леко придърпва... докато няма мошност после всичко е 6Въпроса ми е дали този датчик за въздуха може да е сдал багайа ,или пук запушена дюза и като се разработи да се оправя ???Благодаря Много

Този датчик, ако не се лъжа ти е Дебитомера, щом е бил излезнал и си карал така, значи колата е била минала в авариен режим т.е. работила е без този датчик, щом сега след като са ти го "направили", ти върви по слабо от преди, най-вероятно се е скапал, откачи го от буксата и покарай отново, ако върви по добре без него значи плаче за нов, загледай се също така преди да го откачиш като я изрежеш да я вкараш в големи обороти 3000 и нагоре, както си ускорява дали изведнъж не забива муцуната, все едно нещо я спъва
    Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Я най-добре ни дай снимка да видим за кой датчик говориш.Ако мастора не ти е изчистил грешките - разкачи акумулатора за 45 мин.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

качих се на колата за да провера дали е от дебитомера който ми го вкараха ,но мислч че не е от него защото преди без него като резна газта по бурзо и оборотите скачат колата не набира и имаще забаване сега тоша го нюма но ниама мощност шсе едно турбото липсва в букваниа смисъл!!и тукмо да спра да направа това което казахте и на 2200 оборота ме залепи и заработи както требва!!!ето и снимюици на това което ми се вкара ..

Коментар

това е дебитомера мислч
          Прикачени файлове

Коментар

На такова изглежда.За начало разкачи акумулатора за 45 мин. и после марш за диагностика, да видиш дали работи изобщо
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

защо за 45 минути ??? да не преебам нещо ?

Коментар

Казваш, че като натиснеш рязко газта и се вдигат оборотите а колата не набира, така ли?Съединител?
                Fiat Bravo 1.9JTD 1999

Коментар

съединителя е перфектен!Колебая се между дебитомера или някой друг датчик .... утре отивам на диагностика в проспиид всичко ще разбера ха и майчиното мляко дори :D

Коментар

Направо на дебитомер ми мирише, но иди на диагностика все пак, и ако излезе че е той може да пробваш да го почистиш преди да купуваш нов, а с разкачане на акумулатора нищо няма да преебеш споко
                    Fiat Bravo JTD '99

Коментар

ок утре като вида какво е ще напиа

Коментар

Защото ако беше почел малко из форума или да си беше прочел менюъла, щеше да видиш, че по този начин се изчистват някои грешки записани в ЕКУто.Има и тема за проверка на дебитомер, ама иска търсене...п.с. по-малко е от 40 мин, но ти казах 45 да се застраховаш един вид.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

еее пак ту има ту няма мощност,но това за свещите спря да свети всеки път при палене...утре като отида за диагностиката ше напиша какво е всъщност Мерси колеги

Коментар

Working...
                          X