Здравейте, вчера като се прибрах с колата, паркирах си я и като завъртях ключа, двигателя продължи да работи.Както и да е, угасих я на 3та и си легнах.Днес тръгвам за работа, паля без проблем и оттам нататък почнаха проблемите.Постоянно придърпва, няма мощност(това може и да съм си го внушил), и като я угася двигателя продължава да работи, обаче звука се променя-става по-тракащ.От това което съм чел тука предполагам че е "пуск-стоп клапана"...По таблото нищо не свети.Помагайте колеги, че аз май съм от тея, дето не са случили на кола Фиат Браво ТД100.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиата не гасне колеги
Collapse
X
-
" Не се гаси туй що не гасне" Струва ми се, че е често срещан проблем и наистина е този клапан. Аз като обикалях автокъщите в търсене на Браво се натъкнах на подобен случай. По-добре го оправи навреме ако можеш проблема, защото не е много полезно да гасиш на скорост.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
kosta84bg написа:" Не се гаси туй що не гасне" Струва ми се, че е често срещан проблем и наистина е този клапан. Аз като обикалях автокъщите в търсене на Браво се натъкнах на подобен случай. По-добре го оправи навреме ако можеш проблема, защото не е много полезно да гасиш на скорост.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар