Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиата не гасне колеги

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиата не гасне колеги

Здравейте, вчера като се прибрах с колата, паркирах си я и като завъртях ключа, двигателя продължи да работи.Както и да е, угасих я на 3та и си легнах.Днес тръгвам за работа, паля без проблем и оттам нататък почнаха проблемите.Постоянно придърпва, няма мощност(това може и да съм си го внушил), и като я угася двигателя продължава да работи, обаче звука се променя-става по-тракащ.От това което съм чел тука предполагам че е "пуск-стоп клапана"...По таблото нищо не свети.Помагайте колеги, че аз май съм от тея, дето не са случили на кола Фиат Браво ТД100.
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Ходи на компютър, макар че то няма от какво друго да е. Или е този клапан или нещо ключа за запалване се е.ава.
    Fiat Bravo 1.9JTD 1999

Коментар

" Не се гаси туй що не гасне" Струва ми се, че е често срещан проблем и наистина е този клапан. Аз като обикалях автокъщите в търсене на Браво се натъкнах на подобен случай. По-добре го оправи навреме ако можеш проблема, защото не е много полезно да гасиш на скорост.
      Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
      Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

kosta84bg написа:
        " Не се гаси туй що не гасне" Струва ми се, че е често срещан проблем и наистина е този клапан. Аз като обикалях автокъщите в търсене на Браво се натъкнах на подобен случай. По-добре го оправи навреме ако можеш проблема, защото не е много полезно да гасиш на скорост.
        Колега ситуацията при мен е такава - в Габрово няма кой да ми оправи колата.Ей сега обиколих 5-6 сервиза-всички като видяха че помпата не е бош а лукас и ми викат "върви еди къде си при еди кой си майстор", накрая отидох при един човек, който ми каза, че ако му оставя колата ще свали помпата и ако е само от клапана ще я оправи, ама ако имало нещо да се бърника друго трябвало да носи помпата при някакъв в Ловеч и тя става дълга и широка.АЗ мисля да отида в Ямбол при колегата Специалиста, ама незнам дали ще стигна до там :D, защото днес сутринта едвам се дотътрих до работа-едни гадни предърпвания и никаква мощност, апък ейсега докато обикалях сервизите си вървеше като пушка колата....
        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Working...
        X