Колега каде ще я караш за ремон на мене като ми изсвири турбинката значи много ми пълни душичката нека си свири
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход Мареа 1,9 ТД Комби
Collapse
X
-
gdd55
-
gdd55
-
Изобщо не е нисък
Изобщо не е нисък.Ето последния ми разход от тази нощ Карлово-София през Пловдив и обратно 400км.23литра със скорост 110км/ч навръщане пълен според нормите и едно зверско изрязване в продължение на 5км със 190км/ч.За градското не се наемам да давам разход защото при него важи стил на шофиране и зависи от града.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Една малка вметка - вече мита че да караш дизелова кола е по-евтино е разбит Та при тези цени на нафтата в момента като гледам вашия и моя разход - е вярно е че става въпрос за 25 кончета по-слаб двигател, е све тая от финансова сметка на какво карате!Аз като карах на бензин - когато си купих колата извънградско при жалене на колата 90-100 км/ч ми даваше разход 5.5/100 - като гледам много от вас при същата скорост дават същия разходA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
gdd55
BO написа:Една малка вметка - вече мита че да караш дизелова кола е по-евтино е разбит Та при тези цени на нафтата в момента като гледам вашия и моя разход - е вярно е че става въпрос за 25 кончета по-слаб двигател, е све тая от финансова сметка на какво карате!Аз като карах на бензин - когато си купих колата извънградско при жалене на колата 90-100 км/ч ми даваше разход 5.5/100 - като гледам много от вас при същата скорост дават същия разход
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар