Някой със същата италианка да сподели разхода си в момента при нормално каране до 100-110 и в града благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход Мареа 1,9 ТД Комби
Collapse
X
-
gdd55
-
gdd55
Ок това е друга работа Градско ми гори 7л/100км като я режа зверски повече от 8,5л/100км не ми е качвала никогаИзвънградско със 110- 120км/ч ми гори 6,5л/100кмА като пътувам на по далечни разтояния до София напримерно ми гори 5л/100кмАма мойта е СЕДАН по лека еЯ разкажи сега малко за твойта
Коментар
-
Ето
Това за теглото е вярно.Ето какво харчи моята с доста работа на място защото още не съм и се нарадвал както се казва.6,5 на извънградско със 100-110 с едно две зверски ускорения до 160 за по 3-4 км както и преминаване на проход или шипка или прохода на републиката.8 на градско с доста ускорения за кеф и заяждане с някой от жълтия цвят/такситата/Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Честно казано малко ви се чудя, как в града с много натискане на газта успявате да имате разход по-малък от този даден в книжката на Фиат... Аз в града под 9 не съм падал дори с пенсионерско каране. А иначе извън града в зависимост от карането 6-7. Може би зареждаме на различни бензиностанции!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Vladim написа:Честно казано малко ви се чудя, как в града с много натискане на газта успявате да имате разход по-малък от този даден в книжката на Фиат... Аз в града под 9 не съм падал дори с пенсионерско каране. А иначе извън града в зависимост от карането 6-7. Може би зареждаме на различни бензиностанции!
Коментар
-
Най ново
Ето и последния ми разход на гориво с 1,9 ТД комби.От Велико Търново до Карлово през Шипка при 5 см.сняг на изкачване с трима възрастни в колата и отзад около 100 кг.багаж.Около 8,5 литра за 135 км.Среден разход 6,3/100.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
gdd55
perlsite написа:Вашите коли горят като JTD
Коментар
-
Със същия мотор (1.9TD100) и модификация седан на градско при нормално каране-нежно с малки изключения, според ситуацията, ми прави разход, по груби изчисления около 7.5, плюс минус 200-250гр. в зависимост от атмосферната температура(говоря за късна есен и сега зимата). Но разбира се, градското в различните градове си има специфичности и разхода може да варира. Извънградско със скорост от 90-110км./ч., може би малко над пет литра, макс.5.5. Но важен е стила на шофиране и какво гориво се изплозва. Аз лично предпочитам да зареждам алпин дизел на ОМВ.
Коментар
-
Нормално
Съгласен съм с теб стот но зависи пък какво извънградско правиш ако е софия В.Търново може да паднеш и на 5/100,но ако минаваш проход и два три пъти някой те ядосат и се наложи да я вкараш в критичните се вдига разхода.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар