Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горивен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Ето да ви поздравя, колко голям филтър си купих!
    К’ъв е този горивен филтър. Той ще дойде по-малък от масления :DСъвсем по спомен говоря, че оригиналния филтър е от порядъка на 500мл. Този на основата не ми се вярва да събира над "две големи"
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
      К’ъв е този горивен филтър. Той ще дойде по-малък от масления :DСъвсем по спомен говоря, че оригиналния филтър е от порядъка на 500мл. Този на основата не ми се вярва да събира над "две големи"
      Мии... и аз не знам, какъв е! :D Факт е, че карах с него 18000км. и нямах никакви проблеми, но с новият и по-голям съм много по-спокоен! :D А иначе досега са ми давали все такъв малък филтър... и от магазина на Стамболийски (откъдето повече не пазарувам) и от Т&Н кар. От последният магазин обаче ме изненадаха, като ми дадоха това по-голямото парче! Забравих да спомена, че някога колата си дойде с малък филтър от Италия!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

филтър

Предпочитам късия филтър на Tecneco-GS204, но не го намерих и за тва съм с GS58/като този от снимката ти/.Не съм намирал разлика освен тази, че при подмяната отива зян повеме нафта.
        Marea TD100

Коментар

...

Днес си смених горивния филтър - от доста време ползвам само на Filtron, и с Фиата, и с предишните ми коли, и не съм имал проблеми...
          Прикачени файлове
          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Здравейте, смятам да сменя горивния филтър на Пунтото (1.9 JTD/2002/80 HP) с нов Фиам филтър с воден датчик. Ето го на сайта на пройзводителя:http://www.sogefifilterdivision.com/...5425някой ползвал ли е такъв и може ли да ми дадете мнение дали е подходящ за пунтото?
            Fiat Stilo 1.9 MJet

Коментар

Working...
            X