Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.7тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 1.7тд

Понеже незнам къде да пусна темата и реших да е тук.Извинявам се ако съм сбъркал.Та искам да попитам за този Фиат -дават ми го на много добра цена в окаяно състояние по ходовата част предимно та за 1000-1500лв ще мога ли да сменя всичко отпред и отзад по ходовата част без амортисиорите евентуално?Какво мислите за двигателя?Можете ли да ми кажете също така как се оправя проблема с клуча-защото колата не го распознава?От турбото капе масълце но едвам едвам по точно 1ъж на 1000км
    Няма неразрешими проблеми,има неприятни решения!

щети стигнат да смениш всичко дори и щети останат.имобилаизера се отстранява.
    тел.0897943620

Коментар

Re: Фиат Пунто 1.7тд

FiaaatFen написа:
      Понеже незнам къде да пусна темата и реших да е тук.Извинявам се ако съм сбъркал.Та искам да попитам за този Фиат -дават ми го на много добра цена в окаяно състояние по ходовата част предимно та за 1000-1500лв ще мога ли да сменя всичко отпред и отзад по ходовата част без амортисиорите евентуално?Какво мислите за двигателя?Можете ли да ми кажете също така как се оправя проблема с клуча-защото колата не го распознава?От турбото капе масълце но едвам едвам по точно 1ъж на 1000км
      И според ще ти останат доста от парите, а двигателя по принцип е доста здрав, но зависи ти в какво състояние ще го вземеш. Но двигател също се прави и не е от скъпите, но трябва сам да решиш какво да правиш, е успех в начинанието!

Коментар

Е какво е това "ходовата част" ? Едва ли е някоя част, която ходи. Ами всичко след маховика не е ли ходова част - съединител, скоростна кутия, диференциал, ос, полуоси, окачване, главини..... спирачна система..... Май станаха над 1000 лева. Ако смяташ да купиш кола, и "за още толко да я стегнеш" - бягай от нея далече! (Лично мнение)

Коментар

За мен по добрият вариант е с парите които ще дадеш за ремонт и тези за колата да си купиш някоя по добра и най вече да си е нов внос. Друго си е когато не е яздила нашите дупки.

Коментар

Working...
          X