Понеже незнам къде да пусна темата и реших да е тук.Извинявам се ако съм сбъркал.Та искам да попитам за този Фиат -дават ми го на много добра цена в окаяно състояние по ходовата част предимно та за 1000-1500лв ще мога ли да сменя всичко отпред и отзад по ходовата част без амортисиорите евентуално?Какво мислите за двигателя?Можете ли да ми кажете също така как се оправя проблема с клуча-защото колата не го распознава?От турбото капе масълце но едвам едвам по точно 1ъж на 1000км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.7тд
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто 1.7тд
FiaaatFen написа:Понеже незнам къде да пусна темата и реших да е тук.Извинявам се ако съм сбъркал.Та искам да попитам за този Фиат -дават ми го на много добра цена в окаяно състояние по ходовата част предимно та за 1000-1500лв ще мога ли да сменя всичко отпред и отзад по ходовата част без амортисиорите евентуално?Какво мислите за двигателя?Можете ли да ми кажете също така как се оправя проблема с клуча-защото колата не го распознава?От турбото капе масълце но едвам едвам по точно 1ъж на 1000км
Коментар
-
Е какво е това "ходовата част" ? Едва ли е някоя част, която ходи. Ами всичко след маховика не е ли ходова част - съединител, скоростна кутия, диференциал, ос, полуоси, окачване, главини..... спирачна система..... Май станаха над 1000 лева. Ако смяташ да купиш кола, и "за още толко да я стегнеш" - бягай от нея далече! (Лично мнение)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар