Еее, не забелязах одеве, че си писал кълбо дим в края на поста си. Хм, но това все пак е субективна преценка и ние няма как да разберем колко голямо е това кълбо. Явно е притеснително щом се оплакваш. Но в случая не се касае за спукан въздуховод, щото ако е това, то колата ще си пуши и при постоянна газ. Това е по скоро по богата смес от нормалната по време на ускорение. Но дали е обоснована за притеснение, зависи от твоята обективна оценка и доколко тя е такава. Затова иди на някоя сбирка и сравни с повече автомобили.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко препушване
Collapse
X
-
Такааа, изчистих MAP датчика, и малко от тази клапа за EGR.Не успях да сваля частта с клапата - трябват ми по-добри шестограми, моите се огънаха като клечки.Само се омазах до уши, не виждам разлика, пуши и това е.Дали не е от дебитомера?! Не намерих такава отверка, как да го сваля това чудо?Вчера гледах за грешки в компа, няма, и не се появяват.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Мапа го чистих с парцал - само. Не съм го продухвал, или да му слагам обезмаслител...той има една глуха тпъбичка, не знам даже как действа това чудо.Реално изпушва всеки път като натисна педала повече - изпушва ва първа-втора, натам-не. Или аз може да не виждам.Проблема и че много пуши, а не че изпушва - не е много кратко - бая си е. Кълбета дим са си.Не знам дали си въобразявам ама сега ми се струва една идея по-малко. Може би съм на прав път.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар