Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вакум на турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: турбо

ldm2 написа:
    Ако турбото е с променлива геометрия почти винаги има вакум,който управлява лопатките на турбото
    Двигателите на ФИАТ с променлива геометрия на турбината са от 2002 година напред така ,че няма начин автомобил производство 2001 да е с променлива геометрия на турбината . Поне АЗ така знам и си мисля Ако греша ОК.
    FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

Re: турбо

ilia.parvanov написа:
      ldm2 написа:
      Ако турбото е с променлива геометрия почти винаги има вакум,който управлява лопатките на турбото
      Двигателите на ФИАТ с променлива геометрия на турбината са от 2002 година напред така ,че няма начин автомобил производство 2001 да е с променлива геометрия на турбината . Поне АЗ така знам и си мисля Ако греша ОК.
      Грешиш! Даже от 2000 има с променлива геометрия.
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

BO написа:
        Ако веднъж кажеш цялата идея, може и да има смисъл да ти се отговаря.
        Идеята е просто да спра турбото да работи но с мин. преправяници по автомобила. Не ми се откачват маркучи и т.н. Просто или му спирам вакума или му давам макс. вакум за да спре да надува.

Коментар

Колега,колата ще пуши и ще натрупа поне две грешки!

Коментар

Здравей колега не му се притеснявай запуши този маркуч с една сачма от лагер и газ и без това колите които влизат от Италиа всичките са така запушени и моето е запушено така и няамам никакьв проблем просто тези коли са си прьчки големи не му се коси

Коментар

toniobgaz написа:
              Здравей колега не му се притеснявай запуши този маркуч с една сачма от лагер и газ и без това колите които влизат от Италиа всичките са така запушени и моето е запушено така и няамам никакьв проблем просто тези коли са си прьчки големи не му се коси
              Явно не си прочел темата от самото начало.Тук не става дума за изолиране на ЕГР,а за принудително разтоварване на турбото.

Коментар

Working...
              X