Здравейте наскоро си купих Фиат брава 1.9 жтд колата е перфектна карах я на майстор и присудата беше 2 маркучета на сспирачки и един преден носач. Двигателя е супер всички части са оригинални фиат част явно италианеца само в сервизи на фиат я е карал. Майстора каза че турбина и двигател са в състояние наскоро излязли от завод което означава че проблеми не би трябвало да има. Обаче имам проблем със задната врата, неиска да се отваря след много кратни опити я товорих и ако не я заключвам си отваря и затваря перфектно, но щом я заключа и до там после 1000 опита за да я отключа и отворя. Палчето се движи вътре щрака но не я отключва реално нито отвътре нито от вънка може да се отвори. Ако някои е имал същия проблем моля да драсне два реда. Другият ми въпрос е лампичката на таблото за подгряващите свещи не светка. Майстора провери свещите и подгряват провери и кабелите и каза че пускат ток остава лампичката да е изгоряла но по негови думи лампичките на таблото са почти вечни и е малък шанса да е това. Предположи че не светкат защото е лято и няма нужда от подгряване. Ако някои има наблюдения нека помогне.Благодаря предварително и безаварийно патуване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD 1.9 hsx
Collapse
X
-
deadkid написа:Ама бравата си деиства заключването е проблема щото ако един път успееш да си отключиш после си затваря и отваря и отвътре и отвънка без никакъв проблем, което ме навежда на мисълта да е поверед заключващия механизъмex.Мареа ТД100
Коментар
-
не знам колко са вечни лампичките на таблото, защото при мен на първата седмица ми изгоря лампичката за късите светлини, но не мисля да я сменям, че само ме дразнеше есента като карахме цял ден на къси и само тя се набива в очите.иначе фаровете работят нормално, за дългите свети като превключа, а и сега постоянно карам на къси - така че един дразнител по-малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар