Колега виж как е при мен - струва ми се че липсва нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD105 - скърцане от към ремъците при студен двигател+видео
Collapse
X
-
dimmX написа:Бас ловя, че има и други сподобен шум ама не са видели темата да се оплачатBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Два дена няма щурец Смених обтяжната ролка(старата беше много разбита), неподвижната ролка и ремъка B&B England 6PK1838.За сега няма и звук от него.Имаше една ивица на стария ремък около 2-3 мм, която бе кафява, по ролките също имаше видим участък в който не е триел ремъка.Обтяжната направо танцуваше а и се върти зор лагерчето.Та товаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
emil petkov написа:При мен щуреца май се е скрил във фрайлафа на алтернатора. Отначало си започна леко поскърцване сутрин като на клипа, но в последно време шума се усили и майсторите на които им имам доверие установиха, че този механизам не е наред. Ремонта му ще миструва към 200лв.
Коментар
-
emil petkov написа:Обясниха ми, че цената е такава защото свалянето на алтернатора е по-сложно и отделно трябва да се носи на алтернатоджия. Предполагам, че не са ме натоварили много, но това е положението, важното е да има здраве и пари за да си караме смело и безотговорно, без да се притесняваме.
Коментар
-
emil petkov написа:Обясниха ми, че цената е такава защото свалянето на алтернатора е по-сложно и отделно трябва да се носи на алтернатоджия. Предполагам, че не са ме натоварили много, но това е положението, важното е да има здраве и пари за да си караме смело и безотговорно, без да се притесняваме.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колеги това свирукане при мен се получава само сутрин при незагрял двигател.Около 20-тина секунди и после спира....!Имали вероятност това да е от водната помпа?Защото не я смених с консумативите при покупката на колата?Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
i4kin написа:Колеги това свирукане при мен се получава само сутрин при незагрял двигател.Около 20-тина секунди и после спира....!Имали вероятност това да е от водната помпа?Защото не я смених с консумативите при покупката на колата?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Щуреца изчезна напълно. Верно е бил във фрайлафа на алтернатора. Моите майстори не са могли да намерят по-евтина шайба от 120лв. така че излиза, че за труда са ми взели 60лв. Аз не съм им искал касова бележка, защото им имам доверие, а дори да са завишили цената, не се сърдя, защото са ми спестили доста обикаляне и търсене.
Коментар
-
emil petkov написа:Щуреца изчезна напълно. Верно е бил във фрайлафа на алтернатора. Моите майстори не са могли да намерят по-евтина шайба от 120лв. така че излиза, че за труда са ми взели 60лв. Аз не съм им искал касова бележка, защото им имам доверие, а дори да са завишили цената, не се сърдя, защото са ми спестили доста обикаляне и търсене.
Коментар
-
лятото смених ремъка, от Фленнор минах на Хъчкинсънно сега този новия просвири сериознопак върнах стария ремък, който е в добро състояние и свиренето изчезнанезнам на ккаво се дължи пова просвирване, вероятно геометрията на каналите на ремъка е по-различна то тези на ролките и не пасват напълнодруга причина мисля, че е материала, на Фленнора е по-мек и по-трудно приплъзваФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар