Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

може ли да карам с промишлена нафта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може ли да карам с промишлена нафта?

колеги може ли да карам фиатката си с промишлена нафта, понеже сия намирам на много ниска цена и мисля дая смесвам с нормална нафта. може ли дасе прецака колата от тая нафта? благодаря предварително
    кара фандрома

Не ако става дума за нафта за отопление.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Известно време доливах на 40л. дизел в резеровара по 5-6л. керосин. Колата не се оплака честно казано
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

..

Един приятел издумка 2тона трансформаторно масло докато се усетим :D :D :D и не се оплака.

Коментар

Re: може ли да карам с промишлена нафта?

фиатката написа:
          колеги може ли да карам фиатката си с промишлена нафта, понеже сия намирам на много ниска цена и мисля дая смесвам с нормална нафта. може ли дасе прецака колата от тая нафта? благодаря предварително
          Ако караш фадрома - да, ако караш JTD силно непрепоръчително.

Коментар

Колеги и аз бях набарал някаква дето я използвали в някакви пещи пак за горене, разликак във вървежа не усетих обече беше голяма пушилка като я настъпиш. така че нее добре дасе кара с такава нафта.
            темпра 1,9тд

Коментар

а междо другото ако някой може дами намери в русе нафта на по ниски цени да пише на ли4ни.
              темпра 1,9тд

Коментар

Не искам да цапам темата,но като стана въпрос и аз бих си купил. на лични.
                Marea1.9TD100 1997

Коментар

Най-вероятно тази нафта има повече сяра в нея. Въпроса е колко точно. Ако е котелно гориво би трябвало да има 3%, ако е газьол 0,1 или 0,2%. Каква е колата колега.Vladim, защо си слагал керосин, защото е по-евтини, или с някаква друга цел (вървене, чистене и т.н.).
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

колата е фиат темпра, 1.9 тд.
                    кара фандрома

Коментар

а някой да знае каква е разликата между промишлена нафта и нафта за отопление?
                      кара фандрома

Коментар

ние дори не знаем каква промишлена нафта имаш,какъв цвят е???
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

vsd написа:
                          ...Vladim, защо си слагал керосин, защото е по-евтини, или с някаква друга цел (вървене, чистене и т.н.).
                          Защото имах известно количество, което се чудех, какво да правя :D
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Имаше ли разлика във вървенето PS: сори за офф топика
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                            X