Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava 75_td Разход с климатик?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Brava 75_td Разход с климатик?

Интересува ме с колко литра се вдига разхода при включен климатик?P.S. Никой ли не знае?!?

при постоянно включен-не повече от 300-400г/100км.
    STILO-2003-115 HP-JTD Power
    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

dianko dimitrov написа:
      при постоянно включен-не повече от 300-400г/100км.
      Ако наистина е така, благодаря много!

Коментар

Във връзка с темата... оказвали влиание на разхода степента на сила да духане на климатика... Демек едно и също ли е ако е на 1-ва и на 4-та степен ?
        конски впряг 2+ (hp) 2005г.
        Купе-Кабриолет,всички екстри за модела.

Коментар

животновъд написа:
          Във връзка с темата... оказвали влиание на разхода степента на сила да духане на климатика... Демек едно и също ли е ако е на 1-ва и на 4-та степен ?
          Според мен не би трябвало да оказва.

Коментар

..

Според един тест на списание Ауто билд от миналата година- между 350-500 мл на час работа.

Коментар

Re: ..

Kroko61 написа:
              Според един тест на списание Ауто билд от миналата година- между 350-500 мл на час работа.
              Без значение от степента?

Коментар

..

Това не беше отбелязано,което за мен значи без значение.

Коментар

По новите климатици не знам как са но старите като включеха компресора и не изключваше докато ти не го спреш, съответно и степента на която е пуснат няма значение. Докато климатроника постоянно включва и изключва компресора и по този начин пести.

Коментар

chaveto написа:
                    По новите климатици не знам как са но старите като включеха компресора и не изключваше докато ти не го спреш, съответно и степента на която е пуснат няма значение. Докато климатроника постоянно включва и изключва компресора и по този начин пести.
                    И на моята, макар че не е климатроник, а климатик, като пусна на по ниска степен постоянно включва и изключва компресора....та според мен на по-ниска степен гори по-малко.
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                    X