Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли даси карам фиатката с биодизел?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли даси карам фиатката с биодизел?

Здравейте колеги, един приятел ми донесе биодизел ама мее страх да го налея на фиатката. Опасно лие ако се кара с биодизел, може ли да повреди нафтовата помпа или дюзите? ако някои е карал да ми пише. блягодаря предварително.
    темпра 1,9тд

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14710

Коментар

Я кажи от къде го е взел този биодизел, че и аз искам да пробвам но никъде не мога да намеря в София. То и толкова съм търсил :D

Коментар

Взет е от Румъния, понеже той често патува до румъния и е взел малко да пробвам ама мее страх незнам дали няма да скапе не6то по колата.
        темпра 1,9тд

Коментар

В бензиностанции Темпо в софия го имало провери там. Иначе в българия май несе произвежда такова.
          темпра 1,9тд

Коментар

Искрен написа:
            В бензиностанции Темпо в софия го имало провери там. Иначе в българия май несе произвежда такова.
            То Темпо май вече няма. Трябва да проверя тогава на тези румънските, щом е донесъл от Румъния.

Коментар

Ако беше по близо колега щях дати пратя малко да пробваш. Иначе провери би трябвало да има дасе продава на черно при теб.
              темпра 1,9тд

Коментар

Ако колата ти е тази от подписа,т.с Темптра 1.9 ТД ,Остави да ти светне лампата кото ще рече ,че вътре има около 5-7 л. И пълни до горе с тоя био дизел.Ако ми кажеш и каква е цената на която идва при теб горивото ще е супер.Ако продължаваш да се чудиш дай го насам пред теб ще го сипя и ще отпраша. Как мислиш дали производителите на горива не занаят какви коли се карат???? За да съм честен ще ти кажа и какви са рисковите.Био дизела има способноста да разложи всички отайки в горивната система и да задръсти филтъра,агресивен е и към старите уплътнители на ГНП-та та. Успех!!!

Коментар

При мен идава на 1 левче , ама все пак мее страх да карам с чист биодизел, и за това мисля да го меша с обикновен дизел.
                  темпра 1,9тд

Коментар

Working...
                  X