Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тресене на празен ход при Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Red Storm написа:
    Довечера започвам борба с предната броня.Някой свалял ли е?Освен лесните четири болта отгоре сигурно има и още една шепа,пръснати на най-невероятните места.....
    Четирите отгоре ти свалят само предния грил, дори незнам дали има нужда да ги махаш. Иначе и аз още не съм свалял предна броня ... слава богу.
    '08 Alfa Romeo 147 Q2
    ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Направих PDF вариант на ръководството на radoslavp за смяна на тампона. Ето го тук (2,7 MB). Надявам се radoslavp да няма нищо против.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Специални благодарности на колегата radoslavp за хубавата и изчерпателна тема.Днес смених тампона на кутията с нов 51711216 и JTD-то заработи като бензиново.Абсолютно всички вибрации изчезнаха. Най-вече при изгасяне го няма това претрисане и лашкане.Много съм доволен.Не очаквах такъв положителен резултат. Колата стана като нова.
        Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.

Коментар

Той Радо почти не влиза у форума, но я кажи откъде към днешна дата го намери тампона и на каква цена върви сега ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

156лв. от AXM-AUTO.COM магазина в гр.Варна на ул.Патриарх Евтимий 46
            Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.

Коментар

След 170 000 км.,новият тампон е пак за смяна. Здрав е,но не работи както трябва.
              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

И аз да се похваля - от вчера имам КОЛА, а не трактор!Ефектът е направо поразителен! Хиляди благодарности на колегите!
                Lancia Thesis 2.4 20V LPG 2003 г.
                Peugeot 3008 1.6 HDI 120 2018 г.

Коментар

Колеги, за въпросният тампон има ли значение дали е оригинален на фиат или може и някаква друга марка със същия код на частта?Интересува ме, защото както знаете има разлика в цената и то не малка. Този неоригиналният е на марка Febi, които пък гледам са марка на Bilstein.

Коментар

Febi са опаковчици.Каквото дойде вътре.Практиката показва, че тампони ДВГ само оригинални и нищо друго.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                    X