Stoyan_68 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресене на празен ход при Стило
Collapse
X
-
Тресене на празен ход при Стило
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTDЕтикети: –
-
deadairplane
-
Red Storm написа:И при мен има такива вибрации.Гледах внимателно,но тампоните са два,почти еднакви,на около десетина сантиметра един от друг.И са малко зад кората. Или съм гледал други тампони.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Red Storm написа:И при мен има такива вибрации.Гледах внимателно,но тампоните са два,почти еднакви,на около десетина сантиметра един от друг.И са малко зад кората. Или съм гледал други тампони.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Не знам дали тук е мястото, но сега, колега, никът ти - GTipo - дали ще стане GStilo ?
Коментар
-
Няма да стане, има си и завеса, електрифицирана. Сега като я затворя имам чувството че колата става по-малка.За GTipo има :D Определено тресенето е от тампон, имам един теч на гориво, от един смесител, и си мислех дали не влиза въздух и от там. Днес ще се занимавам с него, с Оги го гледахме вчера, и...сега е с затегнати тръбички, но изглежда тече покрай едната, от пластмасовата букса. След работа смятам да я уплътня с тефлон, да видим дали ще има разлика.Този тампон, за който говорите, онзи ден пипах гумата, отвън изглежда направо нова. Майстора разправяше за тези кривите, нецентралните. Възможно ли е да е от тях?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Red Storm написа:И при мен има такива вибрации.Гледах внимателно,но тампоните са два,почти еднакви,на около десетина сантиметра един от друг.И са малко зад кората. Или съм гледал други тампони.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Ъпдейт.Днес се сетих да пипна тампоните докато тресе.Този над скоростната кутия със сигурност работи, тампона е стабилен, докато оста в средата си играе заедно с двигателя. Това според мен означава че е ок? От другата страна ми се стува че е проблема, по-скъпия тампон. За мое съжаление.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар