Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тресене на празен ход при Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тресене на празен ход при Стило

Stoyan_68 написа:
    Ахааа, сега разбрах защо е ЛС-то, то стилото било съвсем прясно бре! Ми то кой да ти чете общите приказки :D Добре дошъл в отбора! Да и се радваш дълго и безаварийно! :D Щом ти го няма оригиналното CD и ако не можеш да си го вземеш от джамбазина, най-добре е да се пробваш с навигацията. Тъкмо ще споделиш как става работата, че и ние може да се запалим. Вградените колони на стилото са много прилични, ако се докопаш до някое ударено да си ги набавиш ще е най-добре. Чейнджъра по принцип е в багажника а не в хладилника, но щом ще слагаш навигация... :D Аз поне не съм имал никакъв проблем при откачане на акумулатора-правил съм го многократно. Четох обаче, че на някои колеги им блокирало ситито.За еърбега-няма да даваш на девойките да ти се хецкат по седалките, че после е мнооого скъпо!Моето стило го взех със скъсан централен тампон и след смяната всичко си спи.Щеше да е по-добре да е с климатроник, ама за сметка на това си имаш стъклен покрив. Направо ти завиждам неблагородно!Успех и да пишеш за подобренията!
    Уф, наистина и при мен е кантара. Ще разглобявам, даже почнах. Този кантар как изглежда? Търсих по някакви сайтове, и мисля че мога да си намеря, стига да знам как изглежда. в момента се опитвам да разглобя пасажерската седалка. Имам чувството че е разглобявана поне веднъж.Има само един вид чейнджър, и той е в хладилната жабка, на блаупункт за 5 диска!Има си и изведен кабел, не се бъзикам. Понеже не ща да слагам, си искам голямата жабка, и ще си търся без дупка.Ето за това говоря:http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Stilo-glo...294%3A50Ако някой иска такова нещо, и дава неговото си, без дупка, да казва!Разделих темата!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

И при мен има такива вибрации.Гледах внимателно,но тампоните са два,почти еднакви,на около десетина сантиметра един от друг.И са малко зад кората. Или съм гледал други тампони.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Видях го,но неможах да се повозя!!!Красиво е Да ти е честито,хубави и беаварийни километри!
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Red Storm написа:
          И при мен има такива вибрации.Гледах внимателно,но тампоните са два,почти еднакви,на около десетина сантиметра един от друг.И са малко зад кората. Или съм гледал други тампони.
          Колега тампоните на които се държи колата са четири - два са ти отдолу евтините които изглеждат еднакво и са под колата точно където си гледал, другите два се виждат отгоре от капака, единия ти е до казанчето с течноста централния и най-издръжлив и последния и именно проблемен е под скоростната кутия (него за да го видиш като хората трябва да махнеш акумулатора и кутията му той е що годе под тях). Днес btw купих тампона за който писах по-горе, утре ще ми го доставят и живот и здраве ще бъде монтиран на момента. С колегата 1115 ще спретнеме пак един бърз guide как стават нещата и дано с това решиме проблемите на всички тресящи Стиловци.P.S. Stoyan_68 можеш ли да ми опишеш симптомите на скъсания централен тампон, ще съм ти много благодарен?
          '08 Alfa Romeo 147 Q2
          ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Red Storm написа:
            А ти бай груичо от кога имаш Стило та и вибрации
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
              Red Storm написа:
              Ами от скоро колега, но га има.

Коментар

Не знам дали тук е мястото, но сега, колега, никът ти - GTipo - дали ще стане GStilo ?

Коментар

ogi28b написа:
                  Не знам дали тук е мястото, но сега, колега, никът ти - GTipo - дали ще стане GStilo ?
                  надали Stilo-то е GT версия

Коментар

всички на покривът се кефят ама ся лятото кат пекне 1 слънце и кат стане 40 градуса вътре ша има печен жорко на слънце иначе наистина е мн яко

Коментар

Е спокоино ще му залепи отгоре едно фолио
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Няма да стане, има си и завеса, електрифицирана. Сега като я затворя имам чувството че колата става по-малка.За GTipo има :D Определено тресенето е от тампон, имам един теч на гориво, от един смесител, и си мислех дали не влиза въздух и от там. Днес ще се занимавам с него, с Оги го гледахме вчера, и...сега е с затегнати тръбички, но изглежда тече покрай едната, от пластмасовата букса. След работа смятам да я уплътня с тефлон, да видим дали ще има разлика.Този тампон, за който говорите, онзи ден пипах гумата, отвън изглежда направо нова. Майстора разправяше за тези кривите, нецентралните. Възможно ли е да е от тях?

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                          Red Storm написа:
                          Имам го от сряда.Но вибрациите ги забелязах при първоначалния оглед.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Гледах Епер. Мисля че трябва да е централен тампон, един от двата.Другите два само поддържат, но не обират сериозни вибрации като тази. говоря за тези на втората картинка - два са.Или този на третата, или този, за който говори radoslavp
                            Прикачени файлове

Коментар

Ъпдейт.Днес се сетих да пипна тампоните докато тресе.Този над скоростната кутия със сигурност работи, тампона е стабилен, докато оста в средата си играе заедно с двигателя. Това според мен означава че е ок? От другата страна ми се стува че е проблема, по-скъпия тампон. За мое съжаление.

Коментар

Working...
                              X