Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тресене на празен ход при Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GTipo написа:
    Ъпдейт.Днес се сетих да пипна тампоните докато тресе.Този над скоростната кутия със сигурност работи, тампона е стабилен, докато оста в средата си играе заедно с двигателя. Това според мен означава че е ок? От другата страна ми се стува че е проблема, по-скъпия тампон. За мое съжаление.
    Вчера с радославП и група съветски учени сменихме тампона на скоростите.Стария който свалихме изглежда в отлично състояние.След смяната колата е като нова - зверското тресене изчезна.Та проблема е там в привидно здравия тампона.Радо е подготвил цяла тема, но само да качим снимките и ще я пусне.

Коментар

Ще идвам до София на контролен преглед.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
        Ще идвам до София на контролен преглед.
        Колега и колеги проблема накрая е решен, решението е 100% тампона на скоростната кутия. Темата съм я подготвил на Български, но чакам таговете и снимките от нашия форум. Междувременно я написах и на english в международния форум, ето и линка: http://www.fiatforum.com/stilo-guide...Надявам се днес вечерта да пусна и тук BG темата.Всички се лъжат, че тампона е здрав .... да наистина е така, но не там е проблема. Той е като камък ако е заводския и изобщо не работи, не трябва да е скъсан, за да има грижа.Ако имате въпроси с бат Ванчо ще се радваме да отговориме и да помогнем с каквото може.
        '08 Alfa Romeo 147 Q2
        ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Това на снимката ли е въпросния тампон,който е под стойката на акумулатора?Необходим ли е канал за подмяната му?
          Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
            Това на снимката ли е въпросния тампон,който е под стойката на акумулатора?Необходим ли е канал за подмяната му?
            Колега май и ти не си видял, че guide-a който съм пуснал има 6 страници и много много снимки и обяснения. Погледни отдолу има 1/6 и отстрани как се казват страниците. Като разгледаш ще си отговориш на въпроса. Канал не ти трябва, дори напротив с канал изобщо няма как да смениш въпросния тампон (сам ше видиш след като прочетеш целия материал).
            '08 Alfa Romeo 147 Q2

Коментар

Виноват,не съм догледал.Вече го поръчах..
              Octavia RS

Коментар

Греда,не се доставя.Вие от къде го купихте?
                Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                  Греда,не се доставя.Вие от къде го купихте?
                  Red Storm и всички останали, темата я пуснах и тук на Български: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44299Отговора на въпроса ти го има в нея, но и тук ще напиша. Купих тампона от T&N Car на цена точно 148 лева.
                  '08 Alfa Romeo 147 Q2

Коментар

Лош късмет за мен,купили сте последния тампон .И Христо в Ямбол няма налични.
                    Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                      Лош късмет за мен,купили сте последния тампон .И Христо в Ямбол няма налични.
                      Динекспрес какво мислят по въпроса? А Евро 07?

Коментар

В Динекспрес не съм ходил,но там цената ще е колкото половината кола.В ЕВРО 07 доставка след двадесетина дни.
                        Octavia RS

Коментар

АлександърАуто:Оригинален N- 51711216 - Цена: 139,01 лв.виж и при тях, ако случайно си ги пропуснал...http://www.alexander-auto.com/contacts.htm
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Red Storm написа:
                            В Динекспрес не съм ходил,но там цената ще е колкото половината кола.В ЕВРО 07 доставка след двадесетина дни.
                            Не си съвсем прав, там имат и евтини и скъпи части. Директно иди в магазина, а не в сервиза.

Коментар

Sev написа:
                              АлександърАуто:Оригинален N- 51711216 - Цена: 139,01 лв.виж и при тях, ако случайно си ги пропуснал...http://www.alexander-auto.com/contacts.htm
                              и ако случайно не е в Пд - за другата сутрин обикновено пристига в магазина

Коментар

Поръчах го в АлександърАуто.След десет работни дни ще е тук.
                                Octavia RS

Коментар

Working...
                                X