Здравейте... сигурно ви е писнало от такива като мен във форума... наистина има много и изчерпателна информация, но като за млад шофьор не ми говори много много и не се ориентирам Затова ви се моля да не ме препращате да чета целия форум Както и се извинявам ако мястото на темата не е за тук.Общо взето ми писна да си харесвам модел кола и да ме разубеждават. В случая с пунтото имам голям мерак, но като казах на познат човек, който вкарва коли да ми търси, той поразпитал последните дни за колата и днес имаше - ще ходиш през 2 дни по сервизи и т.н. Интересувам се дали за около 5000лв мога да намеря дизел, който наистина да не ми прави редовно номера. Ясно е,че това е кола втора ръка и не може без проблеми, но според вашите наблюдения как им е техническото състояние на фона на другите коли от този клас. Спрял съм се на jtd двигател.Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
punto diesel
Collapse
X
-
мислиш ли,че повечето хора тук ходим през два дни пеш по сервизи?гледай конкретната кола,а не робувай на марката и какво ти казват разни там познати,ако слушаш тях трябва или цял живот пеш да ходиш или да караш голф2,че били най-железни Ако търсиш именно дизел,jtd е по-добрия избор...нататък всичко опира до конкретната кола,а ако искаш нещо за около 5 бинки и не търсиш точно дизел,ето я твоята кола http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41421 прекрасно гледана кола,гарантирам ти лично инъче разгледай обявите тук,има добри неща бравото също е добър вариантex.Мареа ТД100
-
fungus написа:sporting-а ги знам и много ги харесвам, ам държа на дизела заради икономичносттаCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Е как да не са икономични? То всяка кола, която искаш да е пъргава, харчи гориво, но карайки нормално, моята например в момента харчи около 6.5 без климатик при това само в София карам. Е, не минавам през големи задръствания, но пък карам предимно по 4-5 км, колата едва е загряла, и трябва да гася.. Пунтото сигурно и на 6 ще слезе. А като искаш - ръчкаш я здраво, и максимум 8 да го докараш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар