Колеги, моля тези, които са монтирали такиа свещи на колите си да споделят дали са доволни, защото не ми се дават стотина лева за маркови свещи...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгряващи свещи Искра - отзиви?!
Collapse
X
-
Maver написа:Ако питаш мен слагай искрата и давай газ колега.Аз съм с такива минал съм 12 000км и нищо им няма.А и даваш 25-30лв зависи откъде си ги вземаш, до 100лв ще смениш 3-4 чифта.Просто грешни пари са според мен 100лв за свещи.Мое мнение нека и други да се искажат все пак :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Iskra - 7 лв бройката, от косер ги взех моите.Beru - 37лв и 44лв бройката. Тези по скъпите са някви по добри май.Аз карам от есента с такива свещи и нямам проблеми. 160 - 180 лв за свещи ще дам само в краен случай.Единственният недостатък който видях при искрата е по малкият ток в ставнение с старите ми които бяха беру. Пробвах ги с захранващ блок. И следователно ще загряват по бавно, но смятам че не е проблем.Някъде бях писал ръководство за смяна на свщи, не е никък трудно, само трябва малко инструменти да си вземеш. Дали свещите ще се развият лесно си е въпрос на късмет.Ако имаш нужда от помощ свиркаи.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:...Някъде бях писал ръководство за смяна на свщи, не е никък трудно, само трябва малко инструменти да си вземеш. Дали свещите ще се развият лесно си е въпрос на късмет.Ако имаш нужда от помощ свиркаи.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Торнадо написа:Какво направихте с тези свещи колеги.Аз си карам колата вече вече 3 години и 4 месеца през които съм изминал над 70000 км. и още не съм ги сменял.Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
i4kin написа:Торнадо написа:Какво направихте с тези свещи колеги.Аз си карам колата вече вече 3 години и 4 месеца през които съм изминал над 70000 км. и още не съм ги сменял.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Демонтирах ги от любопитство преди и мисля ,че бяха BERU.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ето още мнения за искрата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...C8%F1%EA%F0%E0Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар