Здравейте, Забелязах, че от студената страна на турбината капе масло.Четох че това е нормално. Но в какви граници ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капе ли ви масло от турбото ?
Collapse
X
-
След дебитомера има един вход на едно малко маркучле, което идва от кутията - разделител на картерни газове от капчици масло, и влиза във въздуховодите. Понеже тая кутийка не е много ясно, поне за мен, как работи и какво прави, но не успява да отдели цялото масло от въздуха, и част от неотделеното влиза във въздуховода след дебитомера, и тече надолу към турбината. Там ако не е стегната добре скобата, маслото е достатъчно вискозно за да си намери път навън. Така си го обяснявам. При мен не е така де...
Коментар
-
аууу и от там ли требва ди ни тече масло.Ви ма искорахте,ма си е логично.Утре ще гледам ма не съм виждал никво масло.Ше си пусна ръката ако се оцапам зн.има.Само като си правих кораселин.баня направо от след въздушния филтър /незнам дали е правилно тва/ ми се видя малко мокро от кораселина ми се стори.
Коментар
-
Re: Капе ли ви масло от турбото ?
Airfan написа:vgeorgiev написа:Здравейте, Забелязах, че от студената страна на турбината капе масло.Четох че това е нормално. Но в какви граници ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар