Колеги, дали някой се е сблъскшал с такъв проблем каде може да е проблема? Загубих мощност на тръгване от светофар, все едно нямам турбо. На 1-ва изобщо не може да се форсира, а на 3-та пошечеот 1600-1700 оборота не може да се вдигне. Моля за съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на мощност Stilo JTD
Collapse
X
-
грешка в копютъра... или един бог знае какво друго...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Mi6o76 написа:Колега това звучи добре, проблема е, че не разбирам много от автомобили и на практика нямам и идея каде е този клапан и как се почиства? Извинявам се за явното си невежествоex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Mi6o76 написа:Колега това звучи добре, проблема е, че не разбирам много от автомобили и на практика нямам и идея каде е този клапан и как се почиства? Извинявам се за явното си невежество
Коментар
-
Mi6o76 написа:И каде са тия хора? Напоследък се чудя дали има останал честен и добър майстор, който да си разбира от работата и да не се изкушава да те одере.За такива катомен,коитоне разбират,дрането май е приоритетFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз,а и не само аз а всички търновчани от форума сме доволни от работата на този човек http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=6014 така,че смятам,че все още има хора,на които може да се има пълно доверие...прди време и аз се опарих от двама "майстори",но сменяйки колата от форума научих за него,доволен съм от всичко което правил по колата ми-макар да не е много и от всичко което ми е диагностицирал,без дори да съм го искал от него!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колега, изчакай да се повтори случката, пък тогаваму мисли. Карам служебна Шкода Октавия, 1,9 110 к.с. , преди около 2 години и 70000 км. ми направи подобен проблем, на втора или трета предавка при ускоряване с малко газ се спъна, все едно пуснах газта за 2-3 секунди и направи зверска чернилка отзад. От тогава до ден днешен това не се е случвало и на колата не са правени никакви ремонти, освен смяна на консумативи.
Коментар
-
Re: Загуба на мощност Stilo JTD
Mi6o76 написа:Колеги, дали някой се е сблъскшал с такъв проблем каде може да е проблема? Загубих мощност на тръгване от светофар, все едно нямам турбо. На 1-ва изобщо не може да се форсира, а на 3-та пошечеот 1600-1700 оборота не може да се вдигне. Моля за съвет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар