Здравейте! Имам малък проблем с моя фиат пунто 1.7 ТД, 97г. От 1 седмица колата ми пали на 4,5-тия път натискам педала на газта и трудно я паля, времето е топло в момента и мисля че трябва да пали по нормално от зимата, но зимата ми палеше перфектно. Сега като е студена колата трудно ми пали а като е топла нямам никакви проблеми , 1-во се сетих за свещите но след като ги проверих не са те , 2-ро проверих дачика но и той не е. Сега се съмнявам в дюзите и съм си купил добавка, но не знам какво е точно. Очаквам коментари по темата благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с паленето
Collapse
X
-
Re: проблем с паленето
buktop88 написа:Здравейте! Имам малък проблем с моя фиат пунто 1.7 ТД, 97г. От 1 седмица колата ми пали на 4,5-тия път натискам педала на газта и трудно я паля, времето е топло в момента и мисля че трябва да пали по нормално от зимата, но зимата ми палеше перфектно. Сега като е студена колата трудно ми пали а като е топла нямам никакви проблеми , 1-во се сетих за свещите но след като ги проверих не са те , 2-ро проверих дачика но и той не е. Сега се съмнявам в дюзите и съм си купил добавка, но не знам какво е точно. Очаквам коментари по темата благодаря предварително !ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар