здравей те колеги имам следния проблем смених на скоро термостата и имам едно лошо чувство че май имам гарнетура за смянасмисал прави ми следния проблем като съм в грдаско няма проблем но като се засиля на някаде и колата загрее започва да ми изхвърля течноста завира от главата маркуча отива към разшерителя и за това ме навежда на мисалта че съм издухал гарнитура някои има ли е този проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загрява след смяна на термостат съмнения за гарнитура.
Collapse
X
-
Re: колеги имам проблем
roby написа:здравей те колеги имам следния проблем смених на скоро термостата и имам едно лошо чувство че май имам гарнетура за смянасмисал прави ми следния проблем като съм в грдаско няма проблем но като се засиля на някаде и колата загрее започва да ми изхвърля течноста завира от главата маркуча отива към разшерителя и за това ме навежда на мисалта че съм издухал гарнитура някои има ли е този проблемFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
-
И аз мисля че е гарнитура, но като сменя термостата отворен ли беше или го сменя защото прегрява. Идеята ми е следната: Ако е прегрявала преди колата най вероятно си закъснял със смяната, но ако е бил останал отворен и колата не е загрявала достатъчно, като непосредствено преди това не е завирала, то има шанс да не е гарнитура а да е недобре обезвъздушена системата или ноеия ти термостат да е дефектен и да засяда.Fiat Marea TD100
Коментар
-
ами и преди това ми завираше и ми иби раждасали тапи смених и тях трабата от водната помпа и нея и след това след като завря за пореден път пипнах маркучите и тогара усетих че долния е стоден и тогава смених термостата със сменен термостат на място всичко добре работи но тръгна ли на дълаг път завира за 100км ми изхвърли 2 литра и за това си мисля за може и да е гарнетуратаНикога не си купувай кола ако не знаеш как да я буташ
Коментар
-
Провери главата на всяка цена за пукнатини, завира ли водата, отговорът е един... при мен гарнитурата беше наред, не беше духнала никъде, но главата беше пукната на две места...пп трябват ти и за изпускателен и всмукателен колектор, семеринг на разпределителен вал и други дреболии, с тези две трудно ще минеш... УСПЕХA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар