Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Загрява след смяна на термостат съмнения за гарнитура.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Загрява след смяна на термостат съмнения за гарнитура.

здравей те колеги имам следния проблем смених на скоро термостата и имам едно лошо чувство че май имам гарнетура за смянасмисал прави ми следния проблем като съм в грдаско няма проблем но като се засиля на някаде и колата загрее започва да ми изхвърля течноста завира от главата маркуча отива към разшерителя и за това ме навежда на мисалта че съм издухал гарнитура някои има ли е този проблем
    Никога не си купувай кола ако не знаеш как да я буташ

Re: колеги имам проблем

roby написа:
    здравей те колеги имам следния проблем смених на скоро термостата и имам едно лошо чувство че май имам гарнетура за смянасмисал прави ми следния проблем като съм в грдаско няма проблем но като се засиля на някаде и колата загрее започва да ми изхвърля течноста завира от главата маркуча отива към разшерителя и за това ме навежда на мисалта че съм издухал гарнитура някои има ли е този проблем
    Маркучите твърди ли са
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

ami ne

ами не са прекалено твърди но интересно защо завира иначе термостата отваря работи на място е добре и в един момент започва да избива вода през разшерителния съд.смених и капачката за всеки случаи.и пак не интересно

Коментар

отиди в сервиз и направете СО проба така щтеси сигорен дали е гарнитура.
        тел.0897943620

Коментар

И без да ходиш в сервиз ти казвам че си за гарнитура.Успех и дано да е по леко!

Коментар

И аз мисля че е гарнитура, но като сменя термостата отворен ли беше или го сменя защото прегрява. Идеята ми е следната: Ако е прегрявала преди колата най вероятно си закъснял със смяната, но ако е бил останал отворен и колата не е загрявала достатъчно, като непосредствено преди това не е завирала, то има шанс да не е гарнитура а да е недобре обезвъздушена системата или ноеия ти термостат да е дефектен и да засяда.
            Fiat Marea TD100

Коментар

ами и преди това ми завираше и ми иби раждасали тапи смених и тях трабата от водната помпа и нея и след това след като завря за пореден път пипнах маркучите и тогара усетих че долния е стоден и тогава смених термостата със сменен термостат на място всичко добре работи но тръгна ли на дълаг път завира за 100км ми изхвърли 2 литра и за това си мисля за може и да е гарнетурата

Коментар

колега гарнитура е мойта беше така

Коментар

взех днес гарнитура и дочерера ще я разглобяват та да видим какво ще стане гарнитура за главата и за капака съм взел

Коментар

Провери главата на всяка цена за пукнатини, завира ли водата, отговорът е един... при мен гарнитурата беше наред, не беше духнала никъде, но главата беше пукната на две места...пп трябват ти и за изпускателен и всмукателен колектор, семеринг на разпределителен вал и други дреболии, с тези две трудно ще минеш... УСПЕХ
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

отговор

колеги за сега се оказва че на 3 целиндър е мремачкана гарнитурата пукнатини няма за сега утре ще има шлаиф и давим от там на каде

Коментар

резулта ти

за сега имам избита гарнитура на 3 целинтър и леки кривини между 2 и 3 минах ме го на шлаифа и сега е ок довечера ще я сглобяваме дано всичко да е ок че ми писна

Коментар

аз стоях 2 месеца без кола, рано ти е да ти писва пп а каква е колата, колега
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

баце пиши за резултата защото аз си мисля че главата ти е спукана м/у другото къде ти гледаха главата за пукнатини и кривини дано не е някой гаражен майстор да я гледа на око - голяма грешка

Коментар

rezultat

господа колата е 6 имаме си пробив между 2 и 3 цилиндър пробив и леко крива глава и сега е ок след като мина 100км ще ви пиша пак колата ми е пунто 1,7 96 година

Коментар

Working...
                              X