Напълних и резервоара до горе, минах 110 километра и за да го напълня пак ми бяха необходими 13 литра. Карал съм я в София.Според мен е прекалено много. Какво да я правя. Някой има ли представа какъв мойе да и е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа ТД100 харчи като за световно
Collapse
X
-
Re: Мареа ТД100 харчи като за световно
sredo написа:Напълних и резервоара до горе, минах 110 километра и за да го напълня пак ми бяха необходими 13 литра. Карал съм я в София.Според мен е прекалено много. Какво да я правя. Някой има ли представа какъв мойе да и е проблема.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
върви извън София,предварително си налпълнил до дъно,мини 50 км и се върни на същата колонка и пак до дъно,така ще го засечеш правилно...инъче какво очакваш от градското каране в софия,скоро там ще се изчислява разхода не на изминати км,а като на на трактор-на часове работа как очакваш нисъм разход с толкова задръствания?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Tornado написа:paralesa написа:скоро там ще се изчислява разхода не на изминати км,а като на на трактор-на часове работа как очакваш нисъм разход с толкова задръствания?FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
Зареждам я от туба и при двете зарежданя сипвах докато прелее.Гледам да я карам нормално, заводски и дават 8.5/100 градско и 6.8/100 извън градско.Май трябва да я водя на доктор.Тука в София някъде на Житница имало ссервиз дето се занимават с Лукас, някой може ли да ми даде по точен адрес.Благодаря за вниманието!!!
Коментар
-
Не се занимавай със сервиз.Пипнат ли ти помпата ще плачеш после от яд.Направи си някоя разходка примерно до Пловдив без да ръчкаш и като се прибереш зареди пак догоре,и кажи как е разхода.Според мен няма да сипеш повече от 20лт.Ако толко искаш да ти пипат по колата ще ти обясня къде е сервиза.Кажи само до къде ти стига стрелката на температурата на водата?
Коментар
-
Термостата е нов BERH отваря на 75 градуса, напълно отворен е на 78 градуса, ако не се лъжа. Зимата стрелката седи на 2-рата чертичка, лятото си стига до средата и включва перката. Поради тази причина си смених термостата но тва се оказа нормално и стария термостат си ми е бил наред. А тези температу ри съм ги мерил лично и са наистина такива (също като в каталога).За извън градското не съм го засичал, но не се оплаквам, там е горе долу добре.Сега съм на сто километра и ще ходя да и долея , да не би пък да е станало грешка.
Коментар
-
sredo написа:Зареждам я от туба и при двете зарежданя сипвах докато прелее.Гледам да я карам нормално, заводски и дават 8.5/100 градско и 6.8/100 извън градско.Май трябва да я водя на доктор.Тука в София някъде на Житница имало ссервиз дето се занимават с Лукас, някой може ли да ми даде по точен адрес.Благодаря за вниманието!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар